Sandra Bullock divorţează de dragul carierei

publicat în Vedete pe 27 Aprilie 2010, 13:39

Divorţul său este practic iminent, adevărul este însă că Sandra Bullock ar fi rămas alături de soţul ei, dacă aventurile lui amoroase nu ar fi devenit publice.

Surse apropiate actriţei au declarat că, de teamă să nu-şi piardă cariera din cauza acestui scandal şi a prejudiciului pe care l-a provocat, Bullock a preferat să-şi ia adio de la soţ.

Dacă nu s-ar fi făcut publice numeroasele aventuri extraconjugale ale soţului, Sandra ar fi rezistat alături de Jesse James în pofida infidelităţilor sale.

Totuşi, lucrurile nu au stat astfel şi, una după alta, presupusele amante ale Jesse au ieşit una după alta din anonimat.

Este şi motivul pentru care Sandra a decis să preia frâele problemei, luând o decizie care să nu-i prejudicieze cariera: să divorţeze de Jesse James. La începutul săptămânii trecute ea a fost văzută plimbându-se fără verighetă pe deget.

Există momente în viaţă în care trebuie să alegi între una şi alta. Deşi nu i-a fost deloc uşor, se pare că actriţa a preferat să rămână cu cariera în locul soţului.

Sursa: Agerpres