Fotbal

Meci cu scntei in Andorra la Vella

Reprezentativa de tineret a Republicii Moldova a obtinut o victorie importanta in derbiul “codaselor” primei grupe preliminare a Campionatului European Under-21, editia 2011.

Evoluand in deplasare contra selectionatei Andorrei (ultimul loc in clasament), discipolii lui Sergiu Chirilov (care inaintea meciului se pozitionau pe treapta a cincea) au reusit sa marcheze primele doua goluri ale partidei intr-un interval de doar un minut. In minutul 10 Artur Patras a deschis tabela, iar la urmatoarea actiune ofensiva “letonul” Alexandru Dedov a dublat rezultatul. In finalul primei reprize, Dedov si-a perfectat o dubla, stabilind scorul de 3-0 la pauza.

In mitanul secund, gazdele au echilibrat jocul pe fundalul unei relaxari a adversarilor. Acest fapt a permis gazdelor sa inscrie golul de onoare, prin Vieira, in minutul 62, fotbalistul fiind introdus in teren, cu doar doua minute mai inainte, de antrenorul andorrezilor.

In minutele de prelungire ale meciului, arbitrul slovac Mario Vlk a fost nevoit sa elimine sase jucatori, inclusiv pe moldovenii Clonin, Verbetchi si Patras, dupa o bataie generala iscata pe gazonul de fotbal.

Astfel, meciul s-a incheiat cu scorul de 3-1 in favoarea tricolorilor, ambele selectionate incheind meciul in cate opt jucatori.

Dupa aceasta victorie selectionata de tineret au urcat pe locul trei in clasament, avand 10 puncte acumulate. Lideri in prima grupa, se mentin se mentin echipele Romaniei si Rusiei, cu cate 18 puncte.

Urmatorul meci al nationalei este programat pe 11 august in compania Romaniei, partida urmand a se disputa la Tiraspol.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *