Actualitate

VIDEO/ Un tânăr este cercetat penal pentru furt

La data de 11 noiembrie, Inspectoratul de Poliție Buiucani, a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că de pe str. Calea Ieșilor, a fost sustras un automobil de model ,,Mercedes”.  

Imediat, la fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. Victima, un bărbat de 36 de ani, a comunicat că unitatea de transport era parcată de mai mult timp pe adresa respectivă din motivul unor defecțiuni tehnice, și despre dispariția bunului a fost informat de către un prieten care locuia în apropiere.

Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la suma de 39 800 lei. Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigației și urmărire penală pentru stabilirea circumstanțelor și depistarea automobilului.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, automobilul a fost depistat la domiciliul suspectului. Urmare a acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru ,,furt”, faptă care prevede pedeapsa cu amendă în mărime de până la 32 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *