Politică

Un grup de consilieri locali comunişti îl elogiază pe Dodon şi pleacă din PCRM

Consilierii comunişti din localităţile Ciorescu, Bubuieci, Cricova şi Vatra, aderă la Partidul Socialiştilor.

Decizia a fost luată după ce Igor Dodon, împreună cu Zinaida Greceanâi şi Veronica Abramciuc, au părăsit Partidul Comuniştilor, şi s-au alăturat Partidului Socialiştilor.

"Acest partid în viziunea noastră a pierdut capacitatea de a duce o activitate politică constructivă, transformîndu-se într-un partid radical de stînga gen „Mark Tkaciuk”. Exprimăm, de asemenea, sprijinul nostru în favoarea lui Igor Dodon şi a Partidului socialiştilor din Republica Moldova. Totodată suntem profund indignaţi de campania de denegrare şi dezinformare în masă lansată de către mass-media subordonată lui Mark Tkaciuk", şi-au explicat decizia foştii consilieri comunişti.

"Igor Dodon este un politician de o formaţie nouă cu viziuni progresive şi o perspectivă de lungă durată. Este un politician pragmatic şi ambiţios. Abilităţile lui diplomatice şi aptitudinile organizatorice sunt dincolo de orice îndoială", s-a mai spus în briefingului de presă.

Amintim că şi circa 200 de comsomoliști au declarat în urmă cu zece zile că părăsesc Partidul Comuniştilor și se alătură "Grupului Dodon". Tinerii comsomoliști şi-au explicat atunci decizia prin imposibiliatatea de a participa la luarea deciziilor în cadrul formațiunii și că doar câteva persoane participă la procesul decizional din PCRM.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *