Culinar.md
Salată de morcovi
Profită şi de aroma morcovului, şi de proprietăţile acestei legume pline de vitamine!
Ingrediente
– 500 g morcovi
– zeama de la o lămâie
– două linguri ulei de măsline
– pătrunjel
– sare
– piper
– şase frunze de salată verde
Mod de preparare
Cureţi morcovul de coajă, păstrezi un morcov mai mic întreg, iar restul îl dai prin răzătoarea mare. Deasupra adaugi zeama de lămâie şi uleiul de măsline. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Deasupra pui pătrunjel tocat mărunt şi amesteci. Salata o laşi timp de cinci minute la rece. În acest timp, iei morcovul întreg, îl tai rondele şi îl pui pe marginea salatei. Salata de morcovi se serveşte pe frunze de salată verde.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!