Actualitate

Picturile lui Coman – o manifestare a frumosului

Ce este pictura?

Este o manifestare a frumosului, prin ea pictorul trăiește. Dă naştere unor opere de artă care îşi întrece creatorul şi devine o referinţă istorică. ,,Când te uiţi la o pictură, nu te uiţi doar la rezultat, ci mai degrabă citeşti pictura”.

Fiecare semn care este făcut pe o bucată de hârtie reprezintă produsul caracterului unui pictor, al trecutului sau al împrejurărilor în care se află. Este vorba despre actul de creaţie în care creaţia proprie vorbește cu tine. De cele mai multe ori, oamenii cred că a fi pictor este un lucru ușor, dar în spatele acestui NUME se asunde muncă, motivare, inspirație, nopți nedormite, perseverență, răbdare. Totul se bazează pe inteligența și pe imaginația artistului.

Pictorul Tudor Coman un cronicar modest al epocii, care cu pensula și culorile fixează frumosul. Își găsește evadarea în pictură, tinde să-și atragă energia în creațiile sale, deoarece pensula este cartea de vizită a oricărui pictor, chiar și ai lui Tudor Coman.

Artiștii folosesc diferite instrumente, în lumea artei termenul „pictură” este folosit pentru a descrie atât actul de pictură, cât și opera de artă rezultată creată de acțiune. Un artist poate să picteze ca acțiune și să creeze un obiect cunoscut sub numele de pictură.

Creațiile lui Coman sunt o manifestare a frumosului, un cumul de emoții. Ele impresionează printr-un mix ideal între formă și culoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *