Atitudini

La puşcărie cu Mătăsaru!

Asta nu-i serios, domnilor justiţiari! E strigător la cer! „Criminalul” Mătăsaru merită o pedeapsă mai mare: să nu iasă niciodată de la dubă; să nu mai deranjeze liniştea bravilor şi incoruptibililor noştri procurori; să nu mai lezeze onoarea corecţilor noştri judecători; să nu mai denigreze imaginea sfinţilor noştri politicieni! Aşa nu se poate! Cerem pedeapsă capitală pentru „criminalul” numărul unu din Moldova!

V-am înţeles perfect când l-aţi eliberat recent pe Micu – omul e nevinovat şi curat ca lacrima. V-am înţeles că l-aţi lăsat pe Papuc să fugă chiar din sala de judecată – poliţiştii care trebuiau să-l păzească pe Papuc erau ocupaţi cu „criminalul” Mătăsaru. V-am înţeles când l-aţi amendat pe Zubco pentru că a tăinuit un omor cu implicarea oficialilor de rang înalt. Şi atunci când i-aţi achitat pe torţionarii de la 7 Aprilie tot v-am înţeles – poliţiştii torţionari au şi ei familii, copii, trebuie să fim oameni până la urmă. Când l-aţi restabilit în funcţie pe Valentin Crudu, iarăşi, v-am înţeles – poate a furat omul, dar cine nu fură în ţara asta? Înţeleg perfect şi faptul că nimeni nu a înfundat puşcăria pentru miliardul furat şi aeroportul concesionat – dacă închidem toţi politicienii, cine să ne ghideze spre viitorul european? Însă acum nu vă înţeleg.

Mătăsaru a lovit în cei mai sfinţi oameni din ţara asta – în procurori, judecători şi politicieni. Sărmanii transpiră zi de zi tot încercând să ne scoată din glod, să implementeze reforme europene, să ne readucă părinţii şi fraţii acasă – muncesc şi asudă pentru bunăstarea acestei ţări. Şi Mătăsaru ce face? Îşi bate joc de ei în ultimul hal. Oare nu ştie „criminalul” de Mătăsaru că cei 101 sfinţi împreună cu toţi amicii, prietenii, cumetrii, finii şi rudele lor sunt intangibili? Cum şi-a permis o astfel de „crimă”. Cum de şi-a permis să-i înjosească în ultimul hal? Ruşine, fraţilor! Rog să vă revizuiţi sentinţa şi să-l pedepsiţi pe Mătăsaru cum se cuvine. Pentru că ne facem de râs, iar peste doi ani, criminalul de Mătăsaru, iarăşi îşi va bate joc de voi, şi de noi. Să nu mai permitem acestor „crime” să se repete vreodată! Vrem „justiţie” europeană! La puşcărie cu Mătăsaru!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *