Fotbal

JOSE MOURINHO A FOST DEMIS // UPDATE Manchester United aduce o legendă a clubului în locul lui Mourinho

Norvegianul Ole Gunnar Solskjaer (45 de ani) este dat ca sigur în locul lui Jose Mourinho. Fostul atacant al lui United ar urma să preia echipa până la finalul sezonului. Solskjaer este în prezent tehnicianul lui Molde.

ȘTIREA INIȚIALĂ

"Clubul dorește să-i mulțumească lui Jose pentru munca depusă cât a fost la Manchester United și îi urează mult succes pentru viitor", se arată în comunicatul "diavolilor".

Manchester United a anunțat și ce planuri are pentru viitorul apropiat:

"Va fi adus un antrenor interimar care să conducă echipa până la finalul acestui sezon, când clubul va pune un antrenor principal". Michael Carrick este numele posibilului interimar. Acesta a fost unul dintre secunzii lui Mou. Așa s-a întâmplat și după ce a fost demis David Moyes, când pe bancă a stat Ryan Giggs.

Jose Mourinho a antrenat-o pe Manchester United din 27 mai 2017 până azi. A adunat 144 de meciuri pe banca diavolilor, 84 de succese, 32 de remize și 28 de înfrângeri.

Zinedine Zidane, Antonio Conte și Bruno Genesio de la Lyon sunt pe lista posibililor înlocuitori ai lui Jose Mourinho.

Manchester United este pe locul 6 în Premier League, cu 26 de puncte. În acest moment multipla campioană a Angliei este la 8 puncte de Arsenal, locul 5 și la 11 puncte de locurile de ligă.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *