Horoscop

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020. Iertare, tandreţe şi întâlnirea cu sufletul pereche

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Berbec

Astăzi este momentul ca nativii zodiei Berbec să îşi consolideze relaţiile. Cu o floare nu se face primăvară, dar o vorbă caldă sau un gest tandru îi pot scoate din multe încurcături.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Taur

Taurii vor fi luaţi prin surprindere de persoana iubită, poate vor pleca într-o vacanţă exotică sau vor ieşi la o cină romantică. Astăzi au noroc în plan sentimental dar şi la bani.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Gemeni

Gemenii sunt gata de o nouă etapă a vieţii lor, atât în plan sentimental cât şi în cel al afacerilor. Au mult entuziasm şi reuşesc tot ce îşi propun.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Rac

Dragi Raci, astăzi vă ocupaţi şi de voi, de sănătate, de felul în care arătaţi şi o să vă duceţi să practicaţi un sport de agrement.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Leu

Leii vor lăsa în urmă nişte chestiuni care îi împiedicau să se bucure de prezent. Pun mare preţ pe prietenie şi relaţia cu partenerul de viaţă şi îi încântă micile detalii care fac diferenţa.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Fecioară

Zilele acestea s-ar putea ca Nativii zodiei Fecioară să întâlnească pe cineva care va fi foarte des în preajma lor şi cine stie, poate o să iasă şi o idilă.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Balanţă

Nativii Balanţă se află în segmentul dragostei. Cei singuri îşi vor întâlni sufletul pereche, iar cei implicaţi într-o relaţie este posibil să facă pasul cel mare.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Scorpion

Scorpionii vor fi cam arţăgoşi astăzi. Motivul este oboseala acumulată în ultima vreme. Aşa că ar fi cazul să plece câteva zile într-o vacanţă.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Săgetător

Săgetătorii se simt neglijaţi de persoana iubită, drept urmare, plătesc cu aceeaşi monedă. Cred ei că asta e soluţia, dar vor avea parte de o surpriză. Neplăcută!

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Capricorn

Pentru Capricorni se anunţă o revedere emoţionantă, aşadar planurile lor se vor schimba radical pentru următoarele zile, pentru a putea petrece timp de calitate cu cei care conteaza pentru ei.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Vărsător

Vărsătorii sunt nevoiţi să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp, decât mii de discuţii contradictorii, şi, evident, inutile.

Horoscopul dragostei 30 octombrie 2020 Peşti

De discţii au avut parte şi Peştii zilele trecute şi i-a cam luat gura pe dinainte. Nu e timpul pierdut să îşi ceară iertare, un gest tandru sau un cadou frumos face cât o mie de cuvinte. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *