Astăzi 5 Iulie 2020, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 9 Martie 2020, ora 00:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 MARTIE 2020. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor.

Luna Plină este un moment de încheiere, de culegere a roadelor. Acum, acțiunile noastre ajung la apogeu, la maturitate și se trece la alt nivel. Dat fiind că se petrece în semnul Fecioarei, un semn rațional și analitic, multe dintre gândurile noastre ajung la o concluzie în funcție de care vom acționa ulterior. La nivel colectiv, Luna Plină în Fecioară aduce finalul unei etape ce ține de muncă, de felul în care ne desfășurăm activitățile, de relațiile cu colegii, ține de stilul de viață, dar și de sănătate și de modul în care ne raportăm la sănătate.

Loading...


Având în vedere că Mercur este încă retrograd, este de preferat să nu luăm decizii radicale până pe data de 10 martie, pentru că este foarte probabil să nu fie cele mai raționale și apoi să le regretăm. De asemenea, trebuie să ținem cont că Luna din Fecioară este în opoziție cu Soarele din Pești, la rândul lui aflat în conjuncție cu Neptun, planeta viselor. Prin urmare, trebuie să găsim echilibrul între viața pământească și cea spirituală, între nevoile materiale și cele spirituale, însă trebuie să facem asta încercând să rămânem acorați în realitate, încercând să avem baze reale pentru emoțiile și dorințele noastre. Tendința de a idealiza un context, o situație este foarte mare acum.

Luna Plină în Fecioară este cel mai bun moment pentru a face curățenie în viața noastră, în gândurile noastre, în casa noastră. Este ce mai bun moment pentru a ne elibera de gândurile și emoțiile toxice, pentru a ne desprinde de vicii și obesesii și, totodată, este un moment favorabil pentru a ierta, pentru a ne vindeca și a depăși trecutul. Iată mai jos care sunt sectoarele de viață unde se produce o încheiere, o curățenie, pentru fiecare semn zodiacal în parte!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor încheia o etapă ce ține de muncă, de modul în care-și îndeplinesc sarcinile, de programul de lucru, dar și de felul în care interacționează cu colegii. Mulți nativi Berbec, dacă aleg să-și dea demisia, sunt sfătuiți să aștepte până după data de 10 martie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să-și schimbe complet stilul de viață și să se apropie mai mult de ceea ce-și doresc, de adevărata lor esență.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să încheie un capitol sentimental, ce ține de modul în care iubesc, în care se raportează la persoana iubită, la o relație, inclusiv la relația cu copiii, dacă sunt părinți, o etapă ce ține de modul în care-și petrec timpul liber, de timpul alocat distracțiilor și relaxării. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate încheia acele relații care nu sunt bine ancorate, bine sudate, de exemplu relațiile extraconjugale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot încheia o situație ce ține de familie și locuință. Nativii pot să-și schimbe atitudinea față de o rudă, de modul în care vedeau o situație de familie. Posibil ca unii Gemeni să-și schimbe locuința, domiciliul sau o mentalitate legată de cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se uite puțin în copilăria lor. S-ar putea să fie nevoie să ierte ceva din trecut pentru a reclădi ceva în prezent.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Pentru cei născuți în zodia Rac, Luna Plină din Fecioară va aduce o curățenie în gândire, în modul de comunicare. Posibil ca unele mesaje pe care nativii le aud acum să fie răspunsuri la întrebări și dileme. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să soluționeze o situație ce vizează actele, documentele, cursurile, deplasările.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Leu pot avea ocazia de a încheia un context financiar. Poate un proiect ajunge la maturitate și nativii culeg roadele, poate o sursă de venit se încheie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să-și dea mai multă valoare. Este momentul să-și ridice stima de sine, să aibă mai multă încredere în ei și să acționeze ca atare.


Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară sunt cei mai impactați de Luna Plină. Nativii vor încheia un capitol ce ține de viața personală, de imaginea de sine, de modul în care relaționează cu cei din jur, de viața profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în schimbarea stilului de viață, în schimbarea atitudinii pe care o au față de o problemă de sănătate sau o problemă profesională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să facă curățenie în trecutul lor, să se desprindă de vicii, obsesii, să-și schimbe stilul de viață și mai ales modul în care se raportează la o problemă de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce o stare de interiorizare, de meditație și este de preferat să se folosească de aceasta pentru a (se) vibdeca.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia la această Lună Plină să încheie o etapă care vizează prietenii, dar și povestea de iubire în care se află. Nativii fac curățenie în anturaj, în sentimente, în modul de relaționare cu cei din jur, dar și în plaurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a culege roadele unui proiect sau de a-și schimba modul de raportare la un proiect, plan.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia de a schimba ceva ce ține de carieră, de imaginea publică, de modul în care sunt percepuți de cei din jur. Nativii pot culege roadele unui proiect profesional, pot culege roadele exercitării unei funcții, unui statut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a-și schimba percepția asupra carierei și nu este exclus să fie nativi care-și schimbă domeniul de activitate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să facă ordine și curățenie în filozofiile de viață, în mentalități, în modul de gândire, în principii și credințe. Totodată, pot culege roadele unui proiect ce ține de străinătate, se pot obține diplome și atestate în acaestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține acțiunile care vizează străinătatea, poate o relocare, o schimbare o domiciliului, locului de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător încheie o etapă ce ține de sectorul financiar, mai axact al banilor deținuți împreună cu alții, al bunurilor comune. Posibil ca unii nativi să intre în posesia unei moșteniri, să finalizeze un partaj, să obțină un credit în caeatsă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a face schimbă în viața intimă. Posibil ca aventurile și relațiile extraconjugale să se încheie acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Pești încheie o etapă ce ține de parteneriate, fie că este vorba de relația de cuplu, fie de parteneriatele profesionale și de afaceri. Nativii pot face curățenie în relațiile lor, în modul în care interacționează cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot apărea schimbări în viața de cuplu, iar acolo unde relația nu este solidă poate apărea o ruptură, însă în cuplurile în care partenerii au scopuri comune poate fi vorba de o înflăcărare.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:48

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

 Cazul deputatului Ștefan Gațcan, sechestrat, amenințat și forțat să depună mandatul de deputat creează deja precedente periculoase. Secretarul general al Partidului Democrat, deputatul Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne le-a cerut joi, în plenul Parlamentului și altor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iulie 2020, ora: 14:13

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

 O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 14:09

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 14:09

exclusiv SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

Încă sub ministeriul lui Miliutin s-au luat nişte dispoziţiuni privitoare la poporaţiunile semi-civile, semi-militare ale imperiului, adică la aşa-numiţii cazaci. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 14:07

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:01

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) avertizează că rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon se pregătește să pună în aplicare o serie de scenarii hibride...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 12:34

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

Remediu pentru infecția provocată de mușcătura de căpușă. Încă din luna mai, vaccinul împotriva encefalitei de căpușă a fost adus la noi în țară. Vorbim de o boală infecțioasă care poate fi transmisă la oameni imediat, după o singură înțepătură. Boala...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 12:30

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile. Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 11:58 de George Mărzencu

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici Din editia print / Foto: Nadejda Isofie

Femeile din Rezistența armată antisovietică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 11:03

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Inițiativa de creare a Partidului Aducem Europa Acasă (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, care a fost lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor R. Moldova. Zi de zi, numărul membrilor crește cu oameni de calitate,...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iulie 2020, ora: 10:53

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână şef al statului până în 2036, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 2 Iulie 2020, ora: 10:51

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Numărul de trucuri pe care oamenii s-au gândit să le folosească în bucătărie de-a lungul anilor este uluitor. Dacă știți doar câteva secrete, nu numai că învăți să gătești ca un maestru, dar, de asemenea, împiedici produsele alimentare să se strice...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 Iulie 2020, ora: 09:00

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

 Ministerul ucrainean de Externe cere Franţei să reacţioneze în mod oficial faţă de sosirea marţi în Crimeea anexată de Moscova a cinci eurodeputaţi francezi din cadrul Partidului Rassemblement National (RN, fostul FN, extremă dreapta), invitaţi de Rusia în...

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 2 Iulie 2020, ora: 08:56

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Germania îşi începe miercuri preşedinţia foarte aşteptată a Uniunii Europene (UE) printr-un avertisment al cancelarului Angela Merkel cu privire la Brexit şi la riscul real al unui ”no deal”, care ar fragiliza şi mai mult o economie europeană deja afectată de...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iulie 2020, ora: 08:47

Lipsa educaţiei ecologice

Lipsa educaţiei ecologice

Societatea modernă, prin modul în care și-a asigurat, în ultimii ani, rezervele de hrană, apă potabilă, petrol, lemn, a provocat o reală secătuire a resurselor, dar și degradarea mediului înconjurător. Terra suferă şi suferim și noi, oamenii, sau vom suferi implicit....

( ) Citeşte tot articolul

Criza 2 Iulie 2020, ora: 08:44

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Peste 350 de elefanți au murit în ultimele două luni în Botswana, în ceea ce experții au numit „un dezastru al conservării speciilor”, relatază The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iulie 2020, ora: 08:36

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

 Meteorologii au instituit un nou Cod Galben de caniculă pentru 2-6 iulie. Pe arii extinse se prevăd temperaturi maxime ale aerului cuprinse între +33 și +35 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 08:22

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 08:11

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Saturn s-a intors in Capricorn, oameni buni! Mai castigam putin timp. Perioada 22 martie – 1 iulie te-a pus in fata unei noi lumi, una pe care inca o construim. In aceasta perioada Saturn a intrat putin in Varsator, cat sa-ti atraga atentia. Acum, mesajul este clar. A venit acasa, in...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 1 Iulie 2020, ora: 13:08

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Traseismul politic, despre care este în vogă să se vorbească acum, fiind prezentat ca un fenomen prezent doar în ultimii ani exclusiv în politica moldovenească este, de fapt prezent începând cu primele parlamente de după independență. În plus, nu este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)