Astăzi 26 Mai 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 14:02
Abonamente

Horoscop 8 Martie 2020, ora 08:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MARTIE 2020. SURPRIZE ÎN DRAGOSTE DE ZIUA FEMEII

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 8 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 martie 2020 spune că astăzi nativii, indiferent de zodia sub care s-au născut, pot avea parte de surprize în dragoste și nu numai.

Chiar pe data de 8 Martie, de Ziua Femeii, Venus, planeta iubirii, face o conjuncție cu Uranus, planeta surprizelor, în zodia Taur. Acest aspect va aduce fără îndoială surprize în dragoste, în relațiile de cuplu, dar este greu de afirmat dacă acestea vor fi plăcute sau nu. De asemenea, tot astăzi se formează o conjuncție, o unire a energiilor, între Soare, care reprezintă personalitatea noastră, și Neptun, planeta viselor și iluziilor, în zodia Pești. Acest din urmă aspect ne aduce foarte multă sensibilitate, creativitate, bunătate, emoție, dar ne și potențează visele și iluziile, ne oferă un soi de idealism pe care-l vom aplica în diferite domenii de viață.

Loading...


Dar să revenim la conjucția Venus-Uranus. Venus este în zodia Taur, la ea acasă, este puternică, dornică de iubire și de stabilitate în relații, dornică să consolideze poveștile de dragoste, însă întâlnirea cu Uranus o bulversează, având în vedere că Uranus iubește libertatea, independența, este planeta care aduce schimbări și răsturnări de situație, care revoluționează viața și scoate adevărul la suprafață. Ei bine, această unire de energii poate aduce evenimente neașteptate, motiv pentru care este bine să fim conștienți de ea pentru a nu o lăsa să ne afecteze negativ. Ce ar trebui să facem? Să dăm dovadă de flexibilitate și adaptabilitate în relații. Să nu încercăm să ne impunem voința în fața partenerului cu orice preț, și dacă dorim să o facem, trebuie să avem mare grijă la comunicare, la modul cum o spunem pentru că vorba dulce mult aduce. Este de preferat să fim deschiși la schimbări în viața sentimentală, să le vedem ca o treaptă de evoluție și nu ca pe ceva distructiv. De asemenea, această conjuncție ne poate revoluționa relația, poate aduce ceva nou, ceva care să înlăture rutina zilnică și să reaprindă flacăra pasiunii.

Cei care sunt singuri pot fi tentați acum să intre în aventuri, se pot îndrăgosti la prima vedere, irațional, dar ceea ce se leagă acum nu va fi mai mult decât o aventură, Uranus imprimându-și dorința de independență în dragoste.

Pe de altă parte, Venus este și planeta banilor, și conjuncția cu Uranus s-ar putea să ne facă mult prea cheltuitori, s-ar putea să pierdem bani, să-i aruncăm pe lucruri care nu ne trebuie, deci atenție la portofel!

Luna va tranzita astăzi zodia Fecioară, pregătindu-se de aspectul de Lună Plină din data de 9 martie, iar acest aspect va aduce exact doza de rațiune de care avem nevoie pentru a nu lăsa emoțiile să ne copleșească și să ne arunce în necunoscut. Chiar dacă visăm cu ochii deschiși, vom fi oarecum conștienți că suntem într-un vis. Iată care sunt domeniile de viață în care vor apărea surprizele pregătite de Venus în conjuncție cu Uranus!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să scoată astăzi din buzunar sume prea mari de bani pe care, în mod normal, nu sunt pregătiți să le cheltuie. Nativii pot avea surprize financiare și nu este exclus să-și dorească să fie pe cont propriu, să nu mai depindă de nimeni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că cineva din trecutul lor se poate întoarce, însă nu trebuie să se lase vrăjiți și nu trebuie să dea o altă șansă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize în viața personală, profesională, dar și în relațiile cu cei din jur. Nativii trebuie să fie conștienți că aceste schimbări vor fi spre binele lor și vor trebui să fie deschiși la noutate. Viața lor se va revoluționa, vor căpăta o doză de independență de care au mare nevoie în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce multă emoție, sensibilitate, în povestea de iubire și în relațiile cu prietenii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot fi răscoliți de amintiri, de trecut, de foste povești de iubire. Nu va fi o zi foarte ușoară pentru nativii nesiguri pe sentimentele lor și nu este exclus chiar să fie căutați și bulversați de cineva din trecut. Se vor gândi la familie, la cămin, la bunuri de patrimoniu, chiar la o schimbare de domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și canalizeze atenția asupra carierei, să-și contureze obiective profesionale, dar pe cât posibil realiste.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Pentru cei născuți în zodia Rac, pot apărea astăzi surprize legate de prieteni, dar și în relația de iubire. Poate fi vorba de revederi cu oameni dragi, de socializare, de împăcări, plimbări și multă interacțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul prin intermediul unei persoane din anturaj.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de surprize legate de carieră, de sectorul profesional. Nativii pot cunoaște o persoană care să-i incite prin intermediul exercitării profesiei, însă poate fi vorba doar de o mare pasiune. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează asupra cheltuielilor, care pot fi tentante, mai ales dacă este vorba de a cheltui banii altora.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară pot primi vești din străinătate surprinzătoare, pot avea parte de surprize legate de o călătorie. Nativii pot cunoaște pe cineva la un curs, seminar, într-o călătorie, însă atenție la iluzii și vise legate de o posibilă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că cineva din trecut poate să le dea târcoale, îi poate căuta. Este o zi în care principii, mentalități și filozofii de viață se pot schimba radical.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize financiare, legate de banii și bunurile deținute în comun cu alții, de moșteniri, credite, partaje, procese, litigii. De asemenea, nativii pot trăi intens o aventură, o experiență intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce o îmbunătățire a stătii de sănătate, dar și o stare psihică mai bună ca în zilele trecute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surprize și răsturnări de situație în sectorul relațiilor, fie că sunt parteneriate profesionale, fie că este vorba de relația de cuplu. Nativii vor fi mai romantici și mai sensibili ca niciodată, vor face declarații de dragoste, dar pe de altă parte există și posibilitatea de a se simți trădați și asta pentru că partenerul s-ar putea să-și dorească mai multă libertate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce întâlniri și dialoguri cu prietenii, ocazia de a face planuri de viitor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de surprize și răsturnări de situație legate de locul de muncă și de sănătate. Pe de altă parte, nativii trebuie să fie atenți să nu se lase duși de val într-o aventură cu un coleg de muncă sau cu o persoană cunoscută prin intermediul jobului. De asemenea, trebuie să aibă grijă la consumul de energie și să se odihnească mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a se apropia de familie, de a-și face planuri, ușor irealizabile, care privesc o locuință.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de momente surprinzătoare în relația cu persoana iubită sau în relația cu copiii. Nativii vor fi mai dornici ca niciodată de distracție, de aventură și vor reuși să revitalizeze o poveste de iubire care intrase în monotonie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce celor singuri ocazia de a flirta și a seduce, mai ales prin comunicare, inclusiv prin intermediul internetului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi surprinși de o situație care vizează familia și locuința. Nu este recomandat să achiziționeze acum bunuri pentru casă și nici bunuri imobiliare, în cazul în care sunt tentați să facă acest pas. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce tentația de a cheltui peste măsură și se recomandă prudență.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Pești sunt mai visători ca niciodată și se lasă furați de iluzii în povestea de iubire. Nativii pot face declarații de dragoste neașteptate, pot cuceri prin vorbe și nu este exclus ca cei singuri să se îndrăgostească orbește, la prima vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că totul se poate reduce la o aventură, deci trebuie să rămână ancorați în realitate. Posibile surprize la drum, în timpul unei plimbări, scurte călătorii.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Horoscop 26 Mai 2020, ora: 14:02

Cele mai puternice ZODII din horoscop. Au lumea la picioare

Cele mai puternice ZODII din horoscop. Au lumea la picioare

 Fiecare semn zodiacal are cateva trasaturi tipice, care ii confera un anume tip de personalitate. Cele de pamant sunt ambitioase, cele de foc pline de energie, cele de aer au o curiozitate innascuta, iar cele de apa sunt sensibile si nu pot fi intotdeauna usor de descifrat. Astazi, vom...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 26 Mai 2020, ora: 13:53

O singură linguriţă din acest amestec te scapă de 10 kg într-o lună

O singură linguriţă din acest amestec te scapă de 10 kg într-o lună

 Vrei să scapi cât mai sănătos de kilogramele în plus? Un amestec natural, foarte uşor de preparat, te poate ajută să ai o siluetă de vis.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 26 Mai 2020, ora: 13:40

Alertă în Sîngerei! O femeie a dispărut. Poliția cere ajutorul tuturor

Alertă în Sîngerei! O femeie a dispărut. Poliția cere ajutorul tuturor

O femeie de 47 de ani din satul Dumbrăvița, raionul Sîngerei a plecat de acasă și nu s-a mai întors, iar rudele nu mai știu unde să o caute.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 26 Mai 2020, ora: 13:13

Medic român: În R. Moldova a fost cea mai grea experiență din viața mea

Medic român: În R. Moldova a fost cea mai grea experiență din viața mea

Giorgiana Matei este unul dintre medicii români care s-au oferit să plece în misiunea de ajutor trimisă de România în Republica Moldova. Medic la SMURD Iași, ea a povestit, la Digi24, că ceea ce a văzut în cele două săptămâni petrecute la Chișinău a...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 13:08

Danezii își pot întâlni iubiții sau soții din alte țări doar dacă relația este mai veche de 6 luni

Danezii își pot întâlni iubiții sau soții din alte țări doar dacă relația este mai veche de 6 luni

 Soții, partenerii de viață sau iubiții cetățenilor danezi li se permite acum să vină în țară atât din Germania, cât și din țările scandinave. Potrivit actualizărilor recente de călătorie ale Poliției Naționale din Danemarca, persoanele din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 12:58

În sfârșit au apărut măștile de față cu care poți mânca / FOTO

În sfârșit au apărut măștile de față cu care poți mânca / FOTO

Compania Avtipus Patents and Inventions a prezentat săptămâna asta o mască pe care o poți controla prin telecomandă. În timp ce din ce în ce mai multe țări ridică din restricții, proprietarii restaurantelor și managerii au sarcina incredibilă să-și dea seama cum...

( ) Citeşte tot articolul

Muzică 26 Mai 2020, ora: 12:30

„EU-S FATĂ MARE, DAC-AIST-I PREZIDENT” / Dora Show - Coroana Mă-tii - Un cântec viral despre COVID-19 și Dodon (VIDEO)

„EU-S FATĂ MARE, DAC-AIST-I PREZIDENT” / Dora Show - Coroana Mă-tii - Un cântec viral despre COVID-19 și Dodon (VIDEO)

Actorul Emilian Crețu a lansat un adevărat hit la tema noului coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 12:01

10 locuri pe care să le vizitezi neapărat dacă mergi în Turcia

10 locuri pe care să le vizitezi neapărat dacă mergi în Turcia

 Pentru turiştii din întreaga lume, Turcia rerezintă una dintre cele mai atractive regiuni turistice, aflată la intersecţia a mai multor spaţii culturale această ţară oferă o experienţă completă. Cei care au vizitat această ţară ne povestesc despre o diversitate...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 11:37

Descoperirea uluitoare care adânceşte misterul manuscriselor de la Marea Moartă. „Prima dată am crezut că nu văd bine“

Descoperirea uluitoare care adânceşte misterul manuscriselor de la Marea Moartă. „Prima dată am crezut că nu văd bine“

 O descoperire recentă a cercetătorilor britanici schimbă tot ce se ştia despre o parte dintre enigmanticele manuscrise aflate în custodia Universităţii Manchester. Pentru oamenii de ştiinţă care se ocupă de ele, surpriza a fost totală.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 10:24

VIDEO / INCENDIU LA MOLDEXPO!

VIDEO / INCENDIU LA MOLDEXPO!

Magazinul „Casa Moderna” din incinta MoldExpo este în flăcări. Pompierii încearcă să stingă focul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 10:14

Un bărbat din Anenii Noi a câștigat la loterie 77 777 de lei și își va construi o saună

Un bărbat din Anenii Noi a câștigat la loterie 77 777 de lei și își va construi o saună

Andrei Gobjilă din satul Roșcani, raionul Anenii Noi, a prins norocul de coadă! Biletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, i-a oferit un câștig sclipitor de 77 777 de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 09:43

opinie Chicu nu mai este frecventabil nici la București, nici în Europa. Este punctul final al „carierei”

Chicu nu mai este frecventabil nici la București, nici în Europa. Este punctul final al „carierei”

Ion Sturza consideră că premierul Chicu nu mai are un viitor politic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 09:17

România oferă 35.000 viziere pentru cadrele medicale R. Moldova / FOTO

România oferă 35.000 viziere pentru cadrele medicale R. Moldova / FOTO

Asociația VeDem Just din România a trimis către Republica Moldova un transport cu 35.000 viziere care urmează a fi donate cadrelor medicale implicate în lupta cu COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 08:20

Deciziile luate după ședința Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică (DOC) / Promisiunile lui Dodon, un nou „fake news”

Deciziile luate după ședința Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică (DOC) / Promisiunile lui Dodon, un nou „fake news” Foto: simbol

Comisia Națională de Sănătate Publică nu a „acceptat”  re-deschiderea HoReCa și a centrelor comerciale din 1 iunie, așa cum „promis” ieri Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 26 Mai 2020, ora: 08:11

Caz ȘOCANT la Sângerei. Un bărbat a fost găsit carbonizat / VIDEO

Caz ȘOCANT la Sângerei. Un bărbat a fost găsit carbonizat / VIDEO

  Un bărbat de 56 de ani anunțat în căutare a fost găsit carbonizat, la un kilometru de casa sa.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 08:04

Lilian Carp: Dodon vrea să SCAPE de guvernare, să arunce iresponsabilitatea sa pe umerii altor politicieni

Lilian Carp: Dodon vrea să SCAPE de guvernare, să arunce iresponsabilitatea sa pe umerii altor politicieni

Deputatul Lilian Carp s-a referit la inițiativele pe care le-a anunțat, ieri, 25 mai Igor Dodon de a dubla salariile medicilor și de a oferi un ajutor unic în valoare de 700 lei pentru toți pensionarii care primesc o pensie mai mică de 3000 de lei. Carp susține că acesta sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 26 Mai 2020, ora: 08:04

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 26 MAI 2020. Conversații secrete!

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 26 MAI 2020. Conversații secrete!

Luna in Rac iti intensifica emotiile, iar Mercur aduce la lumina conversatii secrete. Jupiter in Capricorn are si el secretele sale. Ce vrea sa-ti transmita Universul? Schimbari de stare de la Luna in Rac Luna este in Rac, iar tu poti avea schimbari de stare pe care ti-e greu sa le maschezi....

( ) Citeşte tot articolul

Politică 26 Mai 2020, ora: 07:50

Platon: Plahotniuc a vrut să-l dea jos pe Stoianoglo, acum cumpără deputați, să se protejeze. E o luptă acerbă. Șor îi spunea „șefu”

Platon: Plahotniuc a vrut să-l dea jos pe Stoianoglo, acum cumpără deputați, să se protejeze. E o luptă acerbă. Șor îi spunea „șefu”

Omul de afaceri, Veaceslav Platon, a declarat că fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc ar fi principalul beneficiar și „organizator” al furtului miliardului, iar investigațiile în acest sens ale Procuraturii Generale au inițiat o luptă acerbă pentru influență. Potrivit lui,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 26 Mai 2020, ora: 07:35

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

La mai bine de șapte decenii de la primul val al deportărilor, comemorăm zecile de mii de victime care au căzut pradă teroarei comuniste, făcând publice numele câtorva din cei care au răpit, pe nedrept, viețile condamnaților și s-au scăldat în sângele lor...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)