Astăzi 3 Iunie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la 2 Iunie 2020
Abonamente

Horoscop 24 August 2019, ora 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

Marime Font

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor confunta cu stări de oboseală și ar trebui să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie. Nativii pot dezvălui secrete, pot face destăinuiri intime fără să vrea și ar trebui să fie foarte atenți la comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe cei care pleacă în călătorii, excursii să o facă cu grijă și să fie prudenți la drum, să se asigure că sunt îndeplinite toate condițiile necesare deplasării.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Situația financiară destul de sensibilă îi poate ține departe de micile plăceri pe cei născuți în zodia Taur. Nativii vor fi nemulțumiți de unele investiții făcute și se vor vedea nevoiți să renunțe la un plan care implică niște costuri destul de ridicate, fapt care-i face irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite cheltuielile. Tentația va fi mare!

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Nativii din zodia Gemeni sunt indeciși și nu se pot concentra pe ceea ce au de făcut. Reacțiile sunt întârziate, cheful de comunicare este scăzut și se pot răzgândi cu ușurință. De asemenea, stările de spirit alternează și devin enervanți pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Dorința de a se retrage din agitație, de a sta singuri cu gândurile lor va fi tot ceea ce vor avea nevoie astăzi cei născuți în zodia Rac. Oboseala și extenuarea se pot face simțite și nu este exclus ca unele probleme de sănătate să revină în actualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să-și imunizeze organismul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă planurilor de viitor, iar cei născuți în zodia Leu ar trebui să-și pună ordine în gânduri acum. Pe de altă parte, nativii vor avea ocazia de a petrece timp cu prietenii și de a clarifica niște neînțelegeri mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că cineva din anturaj își poate da arama pe față și poate deveni acid, critic și dușmănos la adresa lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei din zodia Fecioară au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur și faptul că sunt puși pe harță le poate strica unele relații de familie. Nativii pot vorbi prea mult, iar azi comunicarea nu va fi punctul lor forte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai empatici și mai atenți la problemele celor dragi. Cineva le poate cere ajutorul, iar reacția lor ar putea fi dezamăgitoare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă pentru activități intelectuale, iar cei născuți în zodia Balanță se pot relaxa citind o carte, vizitând un muzeu, făcând o descoperire culturală. Pot primi vești bune, plăcute din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe cei care pleacă la drum să fie prudenți și să circule cu atenție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri acide cu persoana iubită, iar tema principală va fi, cel mai probabil, legată de situația financiară. Nativii pot fi nemulțumiți de o investiție nerentabilă făcută de partener, de niște cheltuieli care au destabilizat bugetul comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce în atenție niște plăți urgente care nu suportă amânare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Conflictele în cuplu sau în familie, dar care vizează soțul/soția, vor fi la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Săgetător ar putea ajunge la capătul răbdării și ar putea încheia o relație, ar putea aduce în discuție divorțul. Dacă este vorba de principii și comcepții diferire, cu greu se va ajunge la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unor situații delicate care vizează călătoriile sau relația cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ajuns la capătul puterilor și vor avea nevoie de odihnă. Ziua de azi ar fi ideal să o dedice relaxării, chiar dacă pot fi solicitați în chestiuni profesionale sau treburile gospodărești nu vor suporta amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor probleme de sănătate care pot apărea pe fond nervos.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă distracțiilor, petrecerii timpului alături de cei dragi, în special alături de persoana iubită, care tânjește după atenție. Ce născuți în zodia Vărsător pot participa cu succes la competiții și concursuri sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, sau să poarte o discuție serioasă cu partenerul de viață despre posibilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Relațiile cu membrii familiei pot fi destul de tensionate, iar cei născuți în zodia Pești ar putea intra cu ușurință în conflicte, mai ales dacă este vorba de părinți și concepțiile despre viață sunt diametral opuse. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un interes aparte pentru locuință și își pot dedica timpul pentru a face curățenie, reamenajări în casă sau chiar mici renovări, reparații. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 2 Iunie 2020, ora: 20:46

Maia Sandu spune că a văzut ce fel de partner e Dodon

Maia Sandu spune că a văzut ce fel de partner e Dodon

Președinta PAS, Maia Sandu, spune că exclude orice fel de discuții cu Partidul Socialiștilor și cu președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 2 Iunie 2020, ora: 18:33

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

Ce se ascunde, de fapt, în spatele așa-numitului acord de împrumut pe care l-au negociat oamenii lui Igor Dodon „din numele Republicii Moldova”, ce interese stau în spatele acestui document și ce risca Republica Moldova în cazul în care acesta nu ar fi...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iunie 2020, ora: 17:53

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ANI de la încoronare / VIDEO

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ANI de la încoronare / VIDEO

Astăzi se împlinesc 67 de ani de când Elizabeth Alexandra Mary Windsor a fost încoronată regina Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iunie 2020, ora: 17:43

Liderii G7 resping propunerea lui Trump de a invita Rusia să se alăture din nou grupului

Liderii G7 resping propunerea lui Trump de a invita Rusia să se alăture din nou grupului

Marea Britanie și Canada s-au opus reîntoarcerii Rusiei în G7, după ce președintele SUA, Donald Trump a spus că va amâna summitul prevăzut în iunie în Statele Unite şi că va invita alte ţări să se alăture reuniunii, printre care și Rusia. Prim-ministrul...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iunie 2020, ora: 17:38

Peste 2 MII de părinți au depus o PETIȚIE prin care cer redeschiderea grădinițelor

Peste 2 MII de părinți au depus o PETIȚIE prin care cer redeschiderea grădinițelor

Părinții susțin că înțeleg eventualele riscuri legate de deschiderea grădinițelor în condițiile epidemiologice, însă, potrivit lor, copiii sunt supuși riscului dublu atât timp cât părinții muncesc și pot contacta virusul, iar ei sunt în grija altor...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 2 Iunie 2020, ora: 17:35

Cât te costă să mergi vara asta în vacanță pe litoralul românesc. Care sunt prețurile în Grecia sau Bulgaria

Cât te costă să mergi vara asta în vacanță pe litoralul românesc. Care sunt prețurile în Grecia sau Bulgaria

 Preţurile în cea mai căutată staţiune de la malul Mării Negre din România, Mamaia, variază, în medie, de la 30 de euro/noapte de persoană la un hotel de 3 stele, la 120 de euro, pentru unul de cinci stele, dar în funcţie şi de perioada aleasă, în timp...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 2 Iunie 2020, ora: 17:30

Ultima oră // + 188 de persoane testate pozitiv la Covid-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 8548

Ultima oră // + 188 de persoane testate pozitiv la Covid-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 8548

 Astăzi au fost confirmate în Republica Moldova, 188 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 5 în Transnistria. Cu transmitere locală – 187 cazuri și de import – 1 caz (Republica Turcia).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 16:33

BREAKING! Dodon a decis ca militari din R. Moldova să participe la parada militară de „ziua victoriei” de la Moscova

BREAKING! Dodon a decis ca militari din R. Moldova să participe la parada militară de „ziua victoriei” de la Moscova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acceptat invitația părții ruse de a participa la sărbătorile dedicate „zilei victoriei” în marele război patriotic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:59

Panică la Kremlin. Putin se PRĂBUȘEȘTE în sondaje. Se pregătesc PROTESTE

Panică la Kremlin. Putin se PRĂBUȘEȘTE în sondaje. Se pregătesc PROTESTE

Încrederea publicului în președintele Vladimir Putin a scăzut la un nou nivel minim în luna mai, deoarece mai mulți ruși au declarat că sunt gata să iasă în stradă pentru a protesta împotriva căderii nivelului de viață, potrivit rezultatelor sondajului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:42

Se mai spulberă un mit. Medicamentul minune anti-COVID, aproape inutil

Se mai spulberă un mit. Medicamentul minune anti-COVID, aproape inutil

Cursa contracronometru a experţilor din lumea întreagă pentru găsirea unui tratament eficient pentru noul coronavirus este departe de un rezultat concret. Potrivit unui amplu studiu s-a constatat că hidroxiclorochina şi clorochina „nu aduc beneficii pacienţilor cu COVID-19“. De...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 2 Iunie 2020, ora: 14:27 de Irina Nechit

Victoria Cozmolici: „Pictez în fiecare zi, chiar dacă plouă, ninge, e soare ori carantină”

Victoria Cozmolici: „Pictez în fiecare zi, chiar dacă plouă, ninge, e soare ori carantină” Foto: Pictorița Victoria Cozmolici, Chișinău

Victoria Cozmolici s-a născut în 1978, la Chișinău. A absolvit Liceul de Arte Plastice „Igor Vieru” și Universitatea de Stat „Ion Creangă”. Este membru-titular al Uniunii Artiștilor Plastici, a participat la mai multe expoziții reprezentative: „Saloanele...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 2 Iunie 2020, ora: 14:17

Ce înseamnă când visezi un urs

Ce înseamnă când visezi un urs

 Nu se poate spune ca visul in care apar ursi este unul comun. Totusi, daca ai avut un astfel de vis, cu siguranta ai avut senzatia ca a fost unul important si probabil te-ai intrebat ce inseamna. De aceea, iti venim in ajutor cu cateva semnificatii asociate acestui simbol oniric rar, dar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:13

UPDATE / CUTREMUR de 4.4 puncte Richter în VRANCEA / A fost resimțit și în R. Moldova

UPDATE / CUTREMUR de 4.4 puncte Richter în VRANCEA / A fost resimțit și în R. Moldova

​​Un cutremur de 4,4 grade s-a produs în România, în zona seismică Vrancea, Buzău, marți, la ora 14:12, la adâncimea de 99 km, potrivit Institutului de Fizică a Pământului.

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iunie 2020, ora: 14:11

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a CĂZUT de la fereastra unui spital din Moscova

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a CĂZUT de la fereastra unui spital din Moscova

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la Spitalul Clinic 24 din Moscova, relatează Radio Europa Liberă. Femeia, identificată de „Komsomolskaia Pravda” drept Iulia B., în vârstă de 45 de ani, era expert principal la Centrul de Criminalistică din cadrul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:04

Șapte judecători din Strășeni au fost testați POZITIV la COVID-19

Șapte judecători din Strășeni au fost testați POZITIV la COVID-19

Șapte magistrați care activează la Judecătoria Strășeni au fost testați pozitiv la noul coronavirus. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iunie 2020, ora: 13:02

VIDEO / Bebeluș aruncat lângă o gunoiște, imediat după naștere

VIDEO / Bebeluș aruncat lângă o gunoiște, imediat după naștere

Caz îngrozitor, la Dubăsari. Un bebeluș a fost găsit mort, aruncat într-o geantă la gunoiște.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iunie 2020, ora: 12:56

Dieta fulger cu roșii. Slăbești 7 kg în doar 7 zile

Dieta fulger cu roșii. Slăbești 7 kg în doar 7 zile

Dieta cu roşii este una dintre cele mai eficiente diete din lume şi ajută la pierderea a cel puţin 7 kilograme în 7 zile. Roşiile conţin 94% apă, au 17 calorii la 100 de grame şi o concentraţie mare de potasiu, vitamina B şi C.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 2 Iunie 2020, ora: 12:05

Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Doi norocoși își vor testa norocul, în această seară, în noul joc special al Loteriei Naționale, cu câștiguri de peste 1 000 000 de lei. Denis Buga din Biruința, Sângerei și Artur Lupu din Chișinău vor concura, începând cu 20:45, la Prime TV...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 11:55

ANTI-RECORD absolut pentru Moldova la infecția de COVID-19: media săptămânală a ajuns la 173 de cazuri noi pe zi

ANTI-RECORD absolut pentru Moldova la infecția de COVID-19: media săptămânală a ajuns la 173 de cazuri noi pe zi

Am depășit recordul de la valul III, când a fost înregistrată o medie săptămânală de 169 de cazuri noi pe zi.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)