Astăzi 26 Februarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la 25 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 21 Ianuarie 2020, ora 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot fi confuzi și cu greu se pot concentra pe luarea unei decizii.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să treacă prin momente de confuzie și nici intuiția nu le va fi de mult ajutor. Nativii s-ar putea confrunta din nou cu unele dileme din trecut, cu situații lăsate nerezolvate sau neelucidate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite abordările abuzive, să nu fie insistenți și să încerce să cheltuie banii cu mai multă prudență.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să treacă prin momente de impas în care să nu știe ce direcție profesională să aleagă. Nativii se pot simți constrânși de o situație și de preferat ar fi să cântărească foarte bine ce opțiuni au. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și asculte mai mult intuiția. Nativii pot avea încredere deplină în ceea ce simt și în ceea ce le dictează conștiința.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Comunicarea le-ar putea creea probleme celor născuți în zodia Gemeni. Nativii pot avea parte de dialoguri surpinzătoare și nu este exclus să intre în conflicte cu prietenii pentru că au tendința să spună tot ce le trece prin cap. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să asculte și sfaturile celor din jur și să nu exagereze cu sinceritatea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Este important ca cei născuți în zodia Rac să găsească un echilibru între muncă și partenerul de viață. Se întrevăd tensiuni în cuplu din acest motiv, iar aceste tensiuni, la rândul lor, pot afecta randamentul la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la dialog și la modul în care-și comunică nevoile și mai ales nemulțumirile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu ar trebui să fie mai vigilenți la ce se petrece în jurul lor pentru că pot deveni ținta unor bârfe și imaginea le-ar putea fi afectată. Nativii nici nu ar trebui să pună totul la suflet, dar nici nu ar trebui să fie prea îngăduitori cu ceilalți pentru că ar putea profita de impresia de naivitate pe care o lasă la vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente mai puțin plăpcute la locul de muncă. Posibil să fie trași la răspundere pentru niște decizii luate sau acțiuni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Este o zi în care romantismul celor născuți în zodia Fecioară ar putea atinge cote înalte. Nativii care sunt într-o poveste de dragoste ar putea fi surprinși de partener cu declarații de dragoste, iar cei singuri ar putea cunoaște persoane noi, care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și facă un program rațional care să le ofere timp și pentru micile bucurii ale vieții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță ar putea fi destul de irascibili și cu chef de cearta astăzi, iar acest aspect nu le va fi de bun augur la locul de muncă. Nativii pot intra în tensiuni cu superiorii, iar starea de agitație o pot proiecta și în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o discuție tensionată cu un prieten sau cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Scorpion ziua de astăzi vine cu interes major pentru zona sentimentală. Nu este exclus ca cei care sunt singuri să fie brusc atrași de cineva nou cunoscut și să flirteze fără iopreliști. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce nativilor ocazia de a-și regăsi liniștea și pacea interioară. La bază poate sta inclusiv o decizie pe care aceștia o iau.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Se întrevăd conflicte și situații neplăcute la locul de muncă care pot afecta nu doar randamentul, ci și imaginea celor născuți în zodia Săgetător. Posibil ca unii nativi să se simtă folosiți sau cineva să abuzeze de statutul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să lipte pentru drepturile lor și să nu se teamă să spună lucrurilor pe nume.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn ar putea deveni insistenți în cuplu și ar putea fi tentați să ceară de la partener mai mult decât acesta poate oferi. Nativii care vor exagera în acaestă privință ar putea să dea naștere unor conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai raționali în manifestarea afecțiunii și a sentimentelor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Chiar dacă la locul de muncă situația poate fi mai tensionată, cei născuți în zodia Vărsător vor ști să o domine și să-și echilibreze energia astfel încât, în cuplu, să nu răsfrângă nimic din nemulțumirile profesioanle. Nativii pot fi surprinși plăcut de deciziile partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a petrece momente intime intense, iar pasiunea ar putea fi esențială pentru cei care doresc reconsolidarea poveștii de iubire.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești se procupă de restabilirea unor reguli în cuplu sau în familie. Nativii își vor dori să petreacă mai mult timp cu cei dragi și chiar să se preocupe mai mult de intimitatea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate favoriza niște reparații în casă sau o renovare a locuinței. Vești bune legate de carieră se anunță astăzi.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:39

Pârjoale moldoveneşti, reţeta bunicii

Pârjoale moldoveneşti, reţeta bunicii

 Pârjoala este un fel de mâncare românesc, preparat mai ales în Moldova, din carne tocată, în general de porc sau în amestec cu oaie, vită sau pasăre, amestecată cu ouă, produse de panificație sau morărit (pâine uscată, pesmet sau făină...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:35

DOC // Nagacevschi aduce dovezi că Greceanîi se face vinovată de condamnarea R.Moldova la CEDO

DOC // Nagacevschi aduce dovezi că Greceanîi se face vinovată de condamnarea R.Moldova la CEDO

Zinaida Greceanîi, pasibilă de urmărire penală. Președintele Parlamentului, vizată pentru prejudicierea bugetului de stat într-un Raport al Ministerului Justiției.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:30

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas?

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas?

Au avut o relație foarte bună, iar Michael Douglas i-a fost tot timpul alături, dar cu toate acestea nu a primit nimic după moartea tatălui său. Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas? Marele actor Kirk Douglas s-a stins la începutul acestui an, mai exact pe 5...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:26

Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model. Medicii nu îi dădeau nicio șansă!

Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model. Medicii nu îi dădeau nicio șansă!

O fetiță a reușit să ofere o lecție de viață impresionantă. Medicii au diagnosticat-o cu Sindrom Down și nu i-au dat nicio șansă la o viață normală, dar la doar 4 ani, micuța a devenit model. Cara Brown a primit diagnosticul dur din partea medicilor la doar câteva ore...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 14:41

Cinci stagii în SUA își așteaptă beneficiarii la Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Cinci stagii în SUA își așteaptă beneficiarii la Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Vrei o bursă și un stagiu de 4 săptămâni într-o redacție din SUA? Școala de Studii Avansate în Jurnalism îți oferă această șansă. Depune, până pe 16 martie 2020, dosarul cu următorul conținut:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 14:06

Prețurile la produsele sanitare au explodat în ITALIA. O mască sanitară care costa 1 cent se vinde online cu 10 euro. Procurorii au deschis o anchetă

Prețurile la produsele sanitare au explodat în ITALIA. O mască sanitară care costa 1 cent se vinde online cu 10 euro. Procurorii au deschis o anchetă

Autoritățile italiene au deschis o anchetă privind specula cu măști sanitare, în condițiile în care prețurile au crescut de la un cent la 10 euro, scrie Reuters citând două surse din cadrul procuraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 14:02

Iranul anunţă trei noi decese provocate de noul coronavirus

Iranul anunţă trei noi decese provocate de noul coronavirus

 Trei noi decese provocate de epidemia de pneumonie virală au fost anunţate marţi în Iran, urcând bilanţul victimelor acestei maladii pe pământul iranian la 15, a informat agenţia oficială Irna, citată de AFP. De la anunţarea, pe 19 februarie a primelor două...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 13:59

A murit fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak, la 91 de ani

A murit fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak, la 91 de ani

 Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a decedat, la vârsta de 91 de ani, la câteva săptămâni după ce fusese supus unei intervenţii chirugicale, conform unui anunţ făcut marţi de televiziunea de stat, preluat de Reuters şi DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 13:45

VIDEO / Focar de indiferență lângă Trușeni

VIDEO / Focar de indiferență lângă Trușeni

 Ne aflăm la câțiva km de Trușeni, unde am ajuns fiind solicitați de un grup de săteni. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 12:40

Dieta cu ghimbir. Cum să slăbești până la 18 kilograme în două săptămâni, fără efort

Dieta cu ghimbir. Cum să slăbești până la 18 kilograme în două săptămâni, fără efort

Primăvara este senzonul în care din ce în ce mai mulți oameni își doresc să slăbească și fac eforturi susținute în acest sens, mai ales femeile. Dacă te-ai săturat de curele de slăbire care promit rezultate fabuloase, dar acestea întârzie să apară,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 12:21

Maia Sandu îl provoacă pe Igor Dodon la o dezbatere publică: „Dacă are curaj, să vină”

Maia Sandu îl provoacă pe Igor Dodon la o dezbatere publică: „Dacă are curaj, să vină”

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, l-a provocat pe șeful statului, Igor Dodon, la o dezbatere publică. Fosta prim-ministră s-a declarat nemulțumită de modul în care este guvernată țara și a criticat acțiunile actualului Executiv. Totodată, Sandu a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:41

Cum să îți întărești sistemul imunitar și să te ferești de coronavirus

Cum să îți întărești sistemul imunitar și să te ferești de coronavirus

Coronavirusul este un virus asemănător cu virusul gripal sau cu cel al imunodeficientei umane (HIV), prezent la numeroase specii de animale, precum bovine, porcine, câini și pisici și care se poate transmite cu ușurință și între specii. Coronavirusul poate infecta și omul....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:39

Descoperire macabră în Capitală: Un cadavru, găsit de doi copii care se jucau

Descoperire macabră în Capitală: Un cadavru, găsit de doi copii care se jucau

Cadavrul unui bărbat în stare de putrifacție a fost găsit de doi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:36

Primul caz de CORONAVIRUS confirmat în sudul Italiei

Primul caz de CORONAVIRUS confirmat în sudul Italiei

O turistă din Bergamo aflată în vacanță cu prietenii la Palermo a avut rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit agenției Ansa, citată de Mediafax. Este primul caz de coronavirus confirmat în sudul Italiei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:33

Vanessa Bryant îl dă în judecată pe proprietarul elicopterului pentru moartea soțului și fiicei sale

Vanessa Bryant îl dă în judecată pe proprietarul elicopterului pentru moartea soțului și fiicei sale

Văduva baschetbalistului Kobe Bryant l-a dat în judecată pe propietarul elicopterului care s-a prăbușit luna trecută în California și la bordul căruia se aflau legendarul sportiv și fiica sa în vârstă de 13 ani, Gianna, transmite The Guardian. Procesul, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:30

Viața în carantină. Cum trăiesc oamenii dintr-un orășel de lângă MILANO, din cauza coronavirusului

Viața în carantină. Cum trăiesc oamenii dintr-un orășel de lângă MILANO, din cauza coronavirusului

Marzio Toniolo, un profesor de 35 de ani din Italia, a făcut un reportaj despre viața într-una dintre localitățile aflate în carantină din cauza coronavirusului. Bărbatul a ieșit din casă, în ciuda indicațiilor autorităților, și a filmat cum toată activitatea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:01

Candidații la funcția de membru CSM: Judecătorii trebuie să uite de interesele personale

Candidații la funcția de membru CSM: Judecătorii trebuie să uite de interesele personale

Toți membrii CSM trebuie să se preocupe exclusiv de interesele sistemului judecătoresc și să nu permită ingerința politicului sau a intereselor personale în activitatea acestuia. Este părerea candidaților pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Ion...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 08:53

DOC // Încă o șansă pentru Veaceslav Platon: Procurorii, obligați să examineze cererea de revizuire a dosarului în care acesta a fost condamnat la 18 ani de închisoare

DOC // Încă o șansă pentru Veaceslav Platon: Procurorii, obligați să examineze cererea de revizuire a dosarului în care acesta a fost condamnat la 18 ani de închisoare

Procurorii au fost impuși de instanța de judecată să pornească procesul de revizuire a primului dosar penal intentat pe numele lui Veaceslav Platon, în care a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Cererea de revizuire a ajuns în gestiunea Procuraturii Anticorupție, după...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 25 Februarie 2020, ora: 08:24

Alegeri regizate în Iran. Rezultat: cea mai scăzută prezență la vot din istoria Republicii Islamice

Alegeri regizate în Iran. Rezultat: cea mai scăzută prezență la vot din istoria Republicii Islamice

Alegerile parlamentare din Iran – în care doar candidaților conservatori li s-a permis să candideze – erau menite să asigure regimului Ali Khamenei o victorie facilă. Doar că prezența la urne, cea mai scăzută din istoria Republicii islamiste, scrie Politico, a anulat toată baza...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 08:05

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARȚI 25 FEBRUARIE 2020. Dans astral armonios în Univers

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARȚI 25 FEBRUARIE 2020. Dans astral armonios în Univers

Soarele, Marte si Nodurile Lunare se reunesc in cel mai armonios dans astazi. Iar Marte, planeta energiei si actiunii, aflat in Capricorn dupa 2 ani, acolo unde se simte foarte bine, se intalneste cu Nodul Sud, deci este timpul sa actionam pe ceva demult amanat. Karma este o scorpie, se spune,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:49

VIDEO / Cum tăiem trandafirii primăvara ca să avem grădini parfumate toată vara

VIDEO / Cum tăiem trandafirii primăvara ca să avem grădini parfumate toată vara

Începutul primăverii este momentul prielnic pentru tăierile de optimizare ale trandafirlor. Tăierea trandafirilor ajută la ramificarea acestora și stimulează înflorirea abundentă a acestora. Dar puțini sunt cei care știum cum se face corect, pentru a nu vătăma arbustul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:31

(VIDEO 18+) Un accident grav a avut loc aseară! S-a soldat cu moartea unui polițist

(VIDEO 18+) Un accident grav a avut loc aseară! S-a soldat cu moartea unui polițist

O persoana a murit, iar masina pe care o conducea a ajuns un bot de fiare dupa ce s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, la Bacioi. Potrivit politiei, totul s-a intamplat, in aceasta seara, in jurul orei 20:00 la intrare in satul Bacioi, Ialoveni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:29

CORONAVIRUS: China anunţă 71 de noi decese, un bilanţ în scădere

CORONAVIRUS: China anunţă 71 de noi decese, un bilanţ în scădere

 China a anunţat marţi 71 de noi decese cauzate de coronavirus, fiind cel mai scăzut bilanţ prezentat zilnic de mai bine de două săptămâni, numărul de decese la nivel naţional fiind de 2.663, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:24

Italieni jefuiţi în case de persoane deghizate în paramedici, care spuneau că îi testează pentru coronavirus

Italieni jefuiţi în case de persoane deghizate în paramedici, care spuneau că îi testează pentru coronavirus

Autorităţile italiene atrag atenţia cetăţenilor aflaţi în zonele de carantină pentru coronavirus că s-au primit rapoarte despre anumite persoane care umblă deghizate în paramedici, bat la uşile oamenilor, apoi se oferă să le facă un test pentru coronavirus,...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)