Film

Filmul care a detronat Dunkirk din fruntea box office-ului

"The Dark Tower", regizat de Nikolaj Arcel, relatează aventurile pistolarului Roland Deschain, interpretat de Idris Elba, care urmărește într-un univers paralel, care amintește de Far West-ul american din secolul al XIX-lea, un misterios Om în Negru, al cărui rol este jucat de Matthew McConaughey. O aventură care face parte din căutarea legendarului Turn Întunecat, un fel de ax central al tuturor lumilor paralele, care este amenințat cu distrugerea. Filmul a avut încasări de 19,5 milioane de dolari în primele trei zile de rulare în sălile din SUA și Canada, notează Agerpres.

 

"Dunkerque", epopeea despre evacuarea a 400.000 de militari britanici în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, este pe locul al doilea, cu încasări de 17,6 milioane de dolari în ultimul weekend și 133,5 milioane de dolari de la lansare, în urmă cu trei săptămâni.

Pe locul al treilea este "The Emoji Movie", în care Zâmbăreții capătă viață și trec printr-o serie interminabilă de aventuri în universul aplicațiilor de pe smartphone. Filmul de animație care a avut critici foarte proaste a avut încasări de 12,3 milioane de dolari în a doua săptămână de proiecție și de 49,4 milioane de dolari de la lansare.

Comedia "Girls Trip", cu Queen Latifah și Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith, a căzut pe locul al patrulea, cu încasări de 11,4 milioane de dolari în a treia săptămână pe marele ecran și 85,4 milioane în total.

"Kidnap", un thriller al lui Lius Prieto cu Halle Berry și Dana Gourrier, se află pe locul al cincilea în primul weekend în sălile nord-americane, cu încasări de 10,2 milioane de dolari. O femeie al cărui fiu a fost răpit într-un centru comercial, interpretată de Halle Berry, pleacă în urmărirea răpitorilor.

Iată restul top zece al încasărilor din ultimul weekend în cinematografele nord-americane:

6. "Spider-Man: Homecoming": 8,8 milioane de dolari (294,9 milioane în cinci săptămâni)

7."Atomic Blonde": 8,24 milioane (34,1 milioane în două săptămâni)

8."Detroit", un film de Kathryn Bigelow cu John Boyega și Anthony Mackie despre revoltele care au zguduit orașul Detroit în vara lui 1967, a avut încasări de 7,2 milioane de dolari și 7,7 milioane în două săptămâni. După primul weekend de rulare filmul s-a situat pe locul al XVI-lea în box-office.

9. "War for the Planet of the Apes": 6 milioane de dolari (130,2 milioane de dolari în trei săptămâni) 10. "Despicable Me 3": 5,2 milioane de dolari (240,7 milioane de dolari în șase săptămâni).

10. "Despicable Me 3": 5,2 milioane de dolari (240,7 milioane de dolari în șase săptămâni).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *