Actualitate

Deputat PAS: „Scopul MINCIUNILOR promovate de Chicu este cu totul altul”

Oameni buni, scopul minciunilor promovate de Chicu este cu totul altul. Că nici măcar el nu crede că cineva îl va lua în serios când spune că opoziția e vinovată că Chicu nu a respectat Constituția și că a băgat în lege prevederi care promovează scheme de corupție ale clientelei PD-PSRM…

Scopul acestor minciuni este de a sustrage atenția (chiar și pentru o zi/o seară) de la eșecul lamentabil al regimului în a face față pandemiei COVID-19. Mai ales dacă ne referim la situația din sistemul medical. Despre faptul că procentul medicilor infectați este cel mai mare din lume, că medicii în continuare nu dispun de echipamentele necesare, despre faptul că salariile majorității din ei așa și nu au fost majorate precum s-a promis. Avem câteva raioane unde, din cauza inacțiunii în a echipa corespunzător medicii, spitalele au devenit focarele pandemiei – Ștefan Vodă, Soroca, Glodeni.

De aceea, haideți să lăsăm balivernele prim-ministrului de paie și să discutăm despre lucrurile importante și de care depinde soarta noastră de mai departe. Da, anume așa – de sistemul medical în cea mai mare parte depinde cum ieșim din situația în care suntem.

SISTEMUL MEDICAL SE APROPIE DE COLAPS / 27% din toate persoanele infectate din R. Moldova sunt CADRE MEDICALE

CATASTROFAL / Ambulanțe ca în Evul Mediu și condiții dezastruoase la Serviciul de Urgență din raionul Fălești (VIDEO)

Sergiu Litvinenco / facebook.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *