Frumusețe

Cura de slăbit: doar 1 kg pe săptămână

 Primul obiectiv ar fi viteza cu care trebuie date jos kilogramele. De obicei, decizia de a slăbi repede se ia înaintea vreunui eveniment, la care orice doamnă doreşte să arate cât mai bine. Dacă realizaţi un calcul pentru a vedea cât trebuie să slăbiţi ca să ajungeţi la greutatea dorită, veţi constata cu surprindere că… trebuie să daţi jos mai mult de un kilogram pe săptămână! Parcă sună bine, dar, debarasaţi-vă de ideea că trebuie să slăbiţi foarte, foarte rapid! Ideal şi mult mai sănătos este să daţi joc cel mult un kilogram pe săptămână. Poate părea o cantitate nesemnificativă, totuşi, e mult mai bine să vă concentraţi pe o pierdere a greutăţii lentă, dar constantă. Kilogramele s-au acumulat în timp şi tot în timp trebuie să se realizeze debarasarea de ele.

Cel de-al doilea obiectiv constă în numărul de kilograme de care vă propuneţi să scăpaţi. Înainte de a ţine o dietă, vă recomandăm totuşi să delimitaţi obiectivele realiste de cele nerealiste şi să le îndepărtaţi pe cele greu de atins – numai aşa veţi obţine rezultate pe termen lung.

În momentul în care aţi început să slăbiţi şi aţi obţinut primele rezultate dorite, trebuie să ţineţi cont şi de variaţiile ce pot apărea pe parcursul dietei, deoarece scăderea în greutate nu urmează întotdeauna o linie constantă. Prin urmare, nu vă indispuneţi şi nu forţaţi lucrurile pentru a nu avea surprize neplăcute. Organismul nu reacţionează întotdeauna aşa precum ne dorim noi, el are ritmul său, inclusiv atunci când este vorba de o cură de slăbit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *