Afaceri

Coca-Cola PLEACĂ din Republica Moldova

„Această decizie este rezultatul unui proces permanent de analiză a infrastructurii deținute de Coca-Cola Îmbuteliere Chișinău și este parte a strategiei noastre de eficientizare și dezvoltare pe termen lung, susținând în continuare investițiile în piața de desfacere din Republica Moldova”, a declarat Inna Kiriakova, manager pe resurse umane și relații publice. 

Totodată ea regretă că în urma acestei decizii va fi afectată o parte din locurile de muncă la întreprindere. În următoarele două luni, 29 angajaţi care intră în proces de resctructurare vor beneficia de asistenţă din partea companiei în consiliere de carieră şi plasarea forţei de muncă conform calificării lor profesionale. La sfârşitul perioadei, angajaţii vor primi pachete compensatorii în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.

Coca-Cola Îmbuteliere Chişinău SRL operează pe piaţă din Republica Moldova din 1994. Fabrica de îmbuteliere din Chișinău a fost deschisă în luma mai 2011, după ce a fost închsiă cea de la Iași. În anul 2014, vânzările Coca-Cola Moldova au fost de 6,2 milioane de navete în creștere cu 0,3 miliaone de navete în comparație cu anul 2013.

Sursa: mold-street.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *