Chișinău

Cea mai bună ofertă din acest an de la Complexul City Gardens

Numai în ajunul sărbătorilor de Anul Nou, complexul City gardens a format o ofertă unică pentru cei care doresc să cumpere proprietăți imobiliare decente. Până la 31 decembrie inclusiv – prețul special este valabil -!!!!

Grădina urbană este un clasa premium complex rezidential, care este situat în partea centrală a Chișinăului, combină avantajele caracteristice de viață, atât într-o metropolă modernă și sentimentul de a trăi în afara orașului, ceea ce il face unic pentru mitropolitul piață.

Complexul ocupă o suprafață de 1,5 hectare, o parte impresionantă din care este rezervată unei zone de parc bine îngrijite, cu amenajare a teritoriului.

Aveți timp să profitați de o promoție unică de la dezvoltator-sunați și rezervați apartamentul visurilor dvs. -!

Complexul rezidențial urban gardens stabilește noi standarde pentru o viață confortabilă în oraș – înconjurat de zone verzi. Este potrivit în special pentru familiile tinere cu copii în creștere în sus – există oportunități pentru petrecerea timpului liber și de dezvoltare pentru ei pe teritoriul Orașului Grădină, un plus important este apropierea de școli de prestigiu, instituții de învățământ superior, precum și hipermarket-ul Kaufland.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *