Eveniment

“Zile Bune”, în curând, în toată ţara!

Ideea festivalului a apărut la începutul lunii mai, câd se dorea organizarea unui eveniment de amploare în cinstea celebrării jubileului de 140 ani ai Berii Chişinău. Cu acestă ocazie, festivalul “Zilele Bune” a fost gândit ca un principal cadou pentru amatorii de bere din întreaga ţară, oferit de compania Efes Vitanta Moldova Brewery. De la Chişinău, Hînceşti, Orhei, Străşeni şi Ialoveni, la sfârşitul acestei săptămâni, dispoziţia şi voia bună se îndreaptă spre Anenii Noi. Iar pe 10 august, va ajunge la Cahul. Plus la acesta, de „Zile Bune” au parte şi cei care sărbătoresc Zilele Oraşelor. Fiind proiectat din start ca un dar pentru toţi amatorii de bere bună, festivalul „Zilele Bune” nu aşteaptă invitaţie. El surprinde locuitorii din regiuni prin amploare şi emoţii frumoase.

Toţi cei prezenţi la festivalul „Zile Bune” îşi găsesc băutura preferată și atmosfera perfectă pentru o petrecere excepţională. Organizatorii festivalului pun la întrecere isteţimea şi dibăcia participanţilor prin diferite concursuri interactive şi competiţii. Nimeni nu pierde în aceste concursuri. Toată lumea câştigă multă dispoziţie, voie bună şi distracţii de neuitat.

Aşteptările consumatorilor sunt răcorite cu bere proaspătă şi naturală, procurată în zone special amenajate: Chişinău, Efes şi Timişoreana. Timişoreana fiind prima bere din România adusă de Efes Vitanta pe piaţa din Republica Moldova. Şi cum o bere bună cere să fie servită în compania unor bucate alese, în fiecare locaţie, compania Efes Vitanta pune la dispoziţia consumatorilor cârnăciori, mititei, frigărui de tot felul, sosuri picante şi salate, la preţuri mai mult decât democratice.

La festivalul Zile Bune, petrecerea continua până seara târziu. Toți cei prezenți se încing în dans, sub ritmurile celor mai populari interpreţi de muzică autohtonă. Ionel Istrati, Ion Suruceanu, Nicolae Glib, Doina Sulac, Igor Cuciuc, Alexandru Vdovicenco, sunt doar cîteva nume prezente la serbările din regiuni. De fiecare dată, moderatorul evenimentelor ţine tonul petrecerii cu urări de voie bună şi valuri de glume.

Sărbătoarea se încheie cu un joc de lumini colorate. Lumea bună are parte de un spectacol de exceptie şi distracţii de neuitat. Prin festivalul „Zile bune”, EFES Vitanta Moldova Brewery renaște tradiția sărbătorilor de bere și a bunei dispoziții, oferind momente frumoase savurate din plin de toţi oamenii buni. „Republica Moldova, în rând cu alte state din Europa, are o vastă istorie a producerii berii, şi este datoria noastră, ca reprezentanți ai celei mai mari fabrici de bere din Moldova, să păstrăm şi să dezvoltăm aceste tradiţii”, a menţionat Kamil Yazici, Directorul General al companiei Efes Vitanta Moldova Brewery.

Cu paşi siguri şi grăbiţi, Festivalul „Zile Bune” se îndreaptă către raioanele din sudul şi nordul ţării. Dacă sunteti curioşi să aflaţi când „Zile Bune” va ajunge în localitatea dumneavoastră, fiţi cu ochii pe pagina de facebook a berii Chişinău. Cu siguranţă, de „Zile Bune” vor avea parte toţi locuitorii ţării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *