Actualitate

Voronin si Gorincioi au sfintit noul sediu al CCA

Ieri, presedintele Vladimir Voronin a participat la inaugurarea noului sediu al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), dat in exploatare vinerea trecuta. Presa, insa, n-a avut acces la eveniment.Inainte de a sosi seful statului, proaspat renovata cladire a CCA, de pe strada Vlaicu Parcalab 46, a fost inconjurata de bodyguarzi si politisti.

Cand cei cativa reprezentanti ai presei scrise si electronice au incercat sa intre, un bodyguard le-a ingradit calea, ordonandu-le: „Nelzea!”. Ba mai mult, reporterul de la „Europa Libera” si cel de la „Vocea Basarabiei” au fost imbranciti. A trecut nestingherit doar Serviciul de presa al presedintiei.

Din cate am aflat, presedintele i-a felicitat pe membrii CCA si pe cei ai aparatului institutiei cu ocazia inaugurarii noului sediu, promitandu-le ca va avea grija de ei si in continuare. Apoi, Voronin a stat la o cupa de sampanie cu Gheorghe Gorincioi, seful CCA. Probabil ca din acest motiv presa n-a avut acces la eveniment. Solicitat de TIMPUL, Veaceslav ?abuleac, directorul executiv al postului de radio „Vocea Basarabiei”, a regretat faptul ca la inaugurare n-au fost invitati cel putin titularii de licenta in domeniul audiovizualului. Totusi, el spera ca Voronin i-a vorbit lui Gorincioi si despre frecventele, pe care „Vocea Basarabiei” le solicita demult…
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *