VIDEO: Prima imagine NECENZURATĂ a Prinţesei Diana

publicat în Vedete pe 11 Mai 2011, 13:00

O fotografie făcută de paparazzi la locul accidentului în care a murit Printesa Diana a fost pentru prima dată arătata într-un documentar ce va avea premiera la Festivalul de la Cannes.

Filmul se numeşte "Unlawful Killing", iar în spatele lui se afla chiar Mohammed Fayed, tatal lui Dodi, iubitul Dianei, care a murit şi el în accident. Producator este şi Keith Allen, tatăl cântăreţei Lily Allen.

Documentarul are 90 de minute şi include o singură poză alb-negru făcută imediat după ce Mercedesul în care se aflau cei doi a fost zdrobit în pasajul din Paris. Prinţesa Diana se vede foarte clar în imaginea care până acum nu a fost publicată.
Documentarul va rula în intreaga lume, cu excepţia Marii Britanii.

Prietenii apropiaţi ai Prinţesei Diana s-au declarat şocaţi şi dezgustaţi de faptul că cineva "încearcă să facă bani din moartea ei". Deocamdată, nu există o poziţie oficială din partea familiei regale, dar surse spun că nici Prinţul William, nici Prinţul Charles nu vor avea nimic de spus despre subiect, care e unul "profund personal şi un aspect privat al vieţii lor".

Filmul despre accidentul din august 1997 va fi prezentat vineri la Cannes, iar Mohammed Fayed va fi printre invitaţi.


Stirileprotv.ro