Internațional

VIDEO Argentina eliminată dramatic de la Copa America de Uruguay! Columbia e şi ea OUT!

Diego Perez a deschis scorul în minutul 6 pentru Uruguay, dar argentinianul lui Real Madrid, Gonzalo Higuain, a reuşit egalarea 12 minute mai tîrziu. Perez a fost eliminat în minutul 39 pentru cumul de cartonaşe galbene şi părea că misiunea Argentinei de a avansa în penultimul act va fi mai uşoară.

Nu a fost aşa, portarul lui Lazio, Fernando Muslera, avînd intervenţii extraordinare în faţa fotbaliştilor antrenaţi de Sergio Batista. Ba mai mult, argentinianul Javier Mascherano a fost eliminat şi el în minutul 87.

La loviturile de departajare, singurul care a ratat a fost Carlos Tevez, astfel că echipa lui Oscar Tabarez a fost cea care s-a bucurat la final.

587 de pase reuşite au avut argentinienii, faţă de cele numai 172 ale uruguayenilor

Argentina: Sergio Romero, Pablo Zabaleta, Nicolas Burdisso, Gabriel Milito, Javier Zanetti, Fernando Gago (Lucas Biglia, 96), Javier Mascherano, Lionel Messi, Angel Di Maria (Javier Pastore, 72), Sergio Aguero (Carlos Tevez, 83), Gonzalo Higuain. Antrenor: Sergio Batista

Uruguay: Fernando Muslera, Maximiliano Pereira, Diego Lugano, Mauricio Victorino (Andres Scotti, 19), Martin Caceres, Alvaro Gonzalez, Diego Perez, Egidio Arevalo Rios (Sebastian Eguren, 94), Alvaro Pereira (Walter Gargano, 94), Diego Forlan, Luis Suarez. Antrenor: Oscar Tabarez

"Am reuşit să ne atingem primul obiectiv, adică să ne egalăm performanţa de la ultima ediţiei a Copei America", a spus antrenorul Uruguayului, Oscar Tabarez, la finalul jocului.

"Messi a avut o primă jumătate de oră excepţională, dar în repriza secundă am pierdut din intensitate în joc", a spus selecţionerul Argentinei, Sergio Batista.

În celălalt meci disputat în "sferturi", Peru a învins Columbia cu 2-0 după prelungiri, prin reuşitele semnate de Carlos Lobatón (‘102) şi Juan Vargas (‘112). În minutul 66, Radamel Falcao a irosit o lovitură de la 11 metri pentru Columbia, la care ex-stelistul Dayro Moreno a evoluat pe toată durata partidei.

Peru şi Uruguay se vor întîlni marţi, în prima semifinală a Copei America 2011.

Sursa: gsp.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *