Ultima oră

Vezi cine face politica editorială la Jurnal TV

Blogerul Dragoş Galbur a publicat miercuri o discuţie avută pe Facebook cu Viorel Ţopa în anul 2012 în care acesta „se scapă cu vorba” că ar avea informaţi despre părinţii lui Plahotniuc, subiect pe care Jurnal TV la abordat cu o zi în urmă.

Ţopa îii scria la 4 mai 2012 lui Galbur că părinţii lui Plahotniuc ar fi trimis oamenii in Siberia „cu mauserul la brâu”.

„Pe 4 mai, 2012, Țopa era la curent cu subiectul ”Bunelul lui Plahotniuc”, iar de atunci până ieri, JurnalTV nu a făcut nicio știre pe aceast temă. De ce?! Îh, nu știu de ce, dar presupun că erau alte subiecte bune prin care se putea de bătut în Plahotniuc. Ieri, însă, Viorel Țopa, le dă direct indicații jurnaliștilor, ca să meargă în sat la Plahotniuc și să filmeze un reportaj bun-bunuț despre bunelul acestuia. Din altă parte decât de la patronul său, jurnaliștii nu aveau de unde să afle. Că-i familie, că-i rudă, nu contează, contează doar că are legătură cu oponentul politic a lui Viorel Țopa”, deduce Dragoş Galbur într-o postare pe blogul său.

Acesta mai susţine că Jurnal TV a demonstrat încă o dată că este un post de televiziune manipulator. “JurnalTV manipulează lumea așa cum le convine patronilor săi, iar acest caz, cu bunelul lui Plahotniuc, este o dovadă clară că am dreptate”, concluzionează blogerul.
 
Sursa: hotnews.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *