Sănătate

Vara vine cu surprize la Farmacia Familiei!

Vino la Farmacia Familiei! Noi te pregătim de marea evadare la munte, la mare, la soare!

Până pe 30 iunie, la achiziția oricăror produse din gama solară beneficiezi de:

• 15% reducere – la procurarea a doua produse;
• 20% reducere – la procurarea a trei produse;
• 30% reducere – la procurarea a patru produse.

#avene #bioderma #vichy #larocheposay #ivatherm #numismed #equilibra#pharmaceris #clinicway #chicco

E bine să știi! Recomandări privind expunerea la soare în sezon estival.

Vine vremea vacanțelor și mulți dintre noi și-au făcut deja planuri majore de a profita din plin de mare, de soare. Pe lângă bronzul frumos, expunerea la soare are nenumărate alte beneficii asupra sănătății și frumuseții. Soarele favorizează sinteza vitaminei D, care este una esențială pentru organism. Dar expunerea la soare este benefică atâta timp, cât respecți câteva reguli obligatorii:

Optează pentru un orar „sănătos” al băilor de soare. Intervalul orar potrivit pentru expunerea la soare este dimineața până la ora 11.00 și după amiaza după ora 16.00. Orele de prânz nu sunt deloc indicate, radiaţiile solare fiind foarte puternice.
Folosește creme cu factor de protecție adecvat fototipului de piele. Cu cât pielea este mai deschisă la culoare, cu atât SPF produsului trebuie să fie mai înalt.

Aplică corect produsele cu factor SPF. Este indicat să le aplici din abundenţă pe tot corpul, cu minim 15 minute înainte de expunerea la soare şi neapărat după ieşirea din apă sau ştergerea cu prosopul. Nu ignora zonele sensibile: cele din jurul ochilor, nasului și urechilor.
Îmbracă-te corect. Hainele joacă, de asemenea, un rol important. Folosirea unei pălării îți poate asigura o protecţie sporită, iar hainele ar trebui să fie din fibre naturale, cât mai vaporoase şi în culori deschise.

Hidratează pielea. După plajă este necesară re-hidratarea și hrănirea pielii, prin aplicarea de emulsii sau loţiuni cu proprietăţi hidratante, nutritive, de revitalizare şi de calmare a pielii.

Și nu în ultimul rând, asigură-te că folosești produse calitative, dermatologic testate, astfel îți vei prelungi plăcerea aflării pe plajă și te vei bucura de un bronz sănătos și frumos. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *