Ultima oră

UPDATE: A maltratat un minor şi l-a ameninţat cu arma

La 4 iulie curent, sergentul-major, deplasându-se spre pichetul de grăniceri „Cuhneşti” pentru îndeplinirea serviciul la paza frontierei de stat, a răpit un minor, pe care îl bănuia de furtul telefonului său mobil, se menţionează într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale.

Pentru ca minorul să îşi recunoască vina, militarul i-a aplicat câteva lovituri, după care l-a condus forţat la pichetul de grăniceri unde activa, ameninţându-l că, în caz de nesupunere, îl va călca cu roţile motocicletei. Timp de aproximativ 3 ore, minorul a fost deţinut sub supravegherea santinelei pichetului într-o încăpere destinată pentru pregătirea hranei câinilor de serviciu. În acest răstimp, băieţelul a fost bătut, ameninţat şi speriat de câini.

În continuare, militarul l-a urcat forţat în automobilul de serviciu, l-a plimbat timp de 40 de minute prin localităţi din zona de frontieră, maltratându-l şi ameninţându-l că-l îneacă în râul Prut.

Băiatul a fost lăsat să plece acasă, numai după ce i-a dat agresorului telefonul său mobil.

Militarul s-a prezentat astăzi în faţa judecătorului. Ştirea se actualizează. Rămâneţi pe Timpul.md pentru a afla senţinţa judecătorului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *