Actualitate

Un tănăr afacerist de 19 ani arestat: A fost prins de oamenii legii în timp ce vindea alcool contrafăcut

Tânărul a fost reţinut în flagrant delict când a încercat să realizeze un lot de sticle cu băuturi tari în adiacentul unei pieţe comerciale din sectorul Buiucani, pentru care urma să primească bani în sumă de peste 2 000 lei. Forţele de ordine au depistat în automobilul acestuia mai multe sticle cu coniac în asortiment, vodcă şi alcool etilic, fără documente ce atestă originea şi calitatea băuturilor.

Un tânăr de 27 ani, a fost documentat de poliţişti pentru contrafacerea băuturilor spirtoase. La domiciliul acestuia din satul Pervomaisc raionul Hânceşti, a fost depistată o adevărată linie clandestină de contrafacere a băuturilor. Individul avea tot necesarul pentru a îmbutelia sticle cu coniac, vodcă şi alcool etilic, cum ar fi capace, mărci comerciale, sticle şi alte accesorii. De la faţa locului forţele de ordine au ridicat băuturi alcoolice în cantitate de peste 3 000 de litri, care urmau să ajungă în pieţele comerciale din Chişinău.

În ambele cazuri persoanele au fost sancţionate cu amenzi în mărime a câte 3 000 de lei, iar marfa a fost ridicată şi sigilată în depozitul de păstrare a probelor delicte.

sursa: politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *