Actualitate

Ucis de doi amici de pahar

Un barbat, de 41 de ani, a fost ucis cu cruzime de doi amici de pahar. Acesta a decedat din cauza loviturilor de cutit aplicate in regiunea gatului si abdomenului. Cadavrul, depistat la 27 martie, s-a dovedit a fi al lui Veaceslav Boldisor, locuitor al raionului Orhei.

Potrivit Serviciului de presa al MAI, autorii crimei sunt Petru Dercaci, anterior judecat pentru estorcare de bani, si Maxim Mihailov, ambii in varsta de 20 de ani, din acelasi raion. In timpul anchetei s-a stabilit ca, in seara zilei de 26 martie, victima a consumat bauturi alcoolice cu criminalii. Fiind in stare de ebrietate, acestia s-au luat la cearta. Mai intai, Maxim si Petru l-au batut pe Veaceslav cu pumnii si picioarele. Cand acesta si-a pierdut cunostinta, tinerii l-au tarat la un santier de constructii din apropiere. Petru Dercaci a dat o fuga pana acasa de unde a revenit cu un cutit de bucatarie cu care si-au injunghiat prietenul. Fiind audiati de politisti, acestia si-au recunoscut pe deplin vina. Acum, cei doi tineri vor sta dupa gratii intre 16 si 25 de ani.
Conform datelor MAI, de la inceputul anului curent, in republica au fost inregistrate 39 de cazuri de omor, motivul celor mai multe fiind consumul abuziv de alcool si relatiile ostile.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *