Frumusețe

TRUCURI NATURALE ANTICELULITICE

Lupta cu celulita nu trebuie să ia pauză nici măcar în sezonul rece. În cazul în care nu mai ştii ce soluţii să aplici ca să scapi de această problemă sau măcar să o atenuezi, FEMEIA îţi propune câteva remedii utile:

• Masează-ţi pielea înainte de a intra sub duş. Este indicat să foloseşti mănuşile pentru exfoliere sau un burete exfoliant.
• Foloseşte un produs exfoliant (gel, cremă, loţiune, unul preparat în casă) după ce ai umezit corpul şi masează uşor fiecare parte a corpului, cu mişcări circulare.

• Pentru o exfoliere mai blândă poţi să foloseşti un prosop cu ajutorul căruia să-ţi masezi pielea.

ZAŢUL DE CAFEA
Nu-l arunca niciodată, ci păstrează-l pentru ca să-l foloseşti pentru exfolierea zonelor afectate de celulită. Amestecă-l cu puţină cacao şi ulei de măsline, masează zonele cu celulită, lasă-l să acţioneze 10 minute şi îndepărtează cu apă caldă.

EXFOLIERE USCATĂ
Unii specialişti recomandă exfolierea uscată în fiecare zi, masând corpul cu un burete exfoliant sau mănuşi abrazive. Astfel, vei activa circulaţia sângelui favorizând eliminarea toxinelor şi îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii.

EXFOLIEREA CU SARE DE MARE
Optează pentru produsele exfoliante care au la bază ingrediente precum ovăz, migdale măcinate sau sare de mare, deoarece pielea ta va beneficia de o exfoliere delicată. Amestecă sare de mare cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie, efectuând un masaj pe tot corpul sub forma unor mişcări circulare.

EXFOLIERE CU FĂINĂ DE MĂLAI
Amestecă puţină făină de mălai cu miere de albine şi ulei de măsline presat la rece. Masează-ţi corpul cu acest amestec, folosind mişcări circulare, după care îndepărtează cu apă caldă.

Aplică o loțiune hidratantă după exfoliere. O variantă foarte bună sunt unturile presate la rece de shea, cocos sau cacao care hrănesc pielea foarte bine.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *