Frumusețe

Tratament pentru călcâie crăpate, cu ou şi unt. După prima utilizare, vei vedea schimbări dramatice

Infecţiile cu ciuperci, încălţămintea incomodă, insuficientă de vitamine şi igienă nrecorespunzatoare duc la călcâie crăpate şi dureroase, care nu sunt deloc plăcute la vedere şi la atingere.

Chiar dacă nu mai este sezonul în care purtăm sandale şi papuci, nu trebuie să lăsăm să devină din ce în ce mai adânci crăpăturile.

Un remediu eficient pe care îl ai şi tu în casă te ajută să scapi în cel mai scurt timp de călcâiele dureroase şi inestetice.

După prima utilizare, vei observă o schimbare importantă.

Iată de ce ai nevoie:

un ou
oţet
200 de grame de unt.

Se spală oul, apoi se pune peste el într-un pahar oţetul până când îl acoperă şi se lasă la loc întunecos timp de cinci zile.

Tratament pentru călcâie crăpate, cu ou şi unt. După prima utilizare, vei vedea schimbări dramatice

După ce coajă oului se dizolvă, se scoate din pahar şi se pisează cu lingură, apoi se adaugă oţetul. Se adaugă şi untul şi se amestecă foarte bine, se pune unguentul într-un borcan de sticlă şi se ţine la frigider.

În fiecare seară înainte de a merge la somn, se spală foarte bine picioarele, se usucă şi se aplică unguentul pe pielea uscată şi pe crăpături. Pentru un efect mai rapid, se pune folie pe picioare şi apoi se pun nişte şosete în picioare, până dimineaţă.

De dimineaţă, se spală picioarele cu apă caldă şi cu săpun, apoi se aplică o crema hidratantă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *