Ultima oră

Trafic închis pe strada Mihai Viteazul

Circulaţia va sistată sâmbătă, 28 iulie, începând cu ora 6.00, şi până a doua zi la ora 23.30, precum şi de pe data de 30 iulie, ora 6.00 şi până a doua zi ora 23.30.

Din cauza sistărilor în perioada menţionată, troleibuzele de pe ruta nr. 21 vor circula de pe strada Bogdan Voievod pe bulevardul Renaşterii Naţionale, bulevardul Grigore Vieru, strada Cosmonauţilor, strada Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, strada A. Şciusev, strada Constantin Stere, strada V. Belinski,strada Ion Creangă şi în continuare pe traseul stabilit. Înapoi de pe strada Ion Creangă pe strada V. Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, A. Şciusev, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Bănulescu-Bodoni, strada 31 August 1989, A. Puşkin, Cosmonauţilor, bd. Grigore Vieru, bulevardul Renaşterii Naţionale, strada Kiev, Alecu Russo şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 23 se vor deplasa de pe strada Bogdan Voievod pe bulevardul Renaşterii Naţionale, Grigore Vieru, strada Cosmonauţilor,Bănulescu-Bodoni, Ştefan cel Mare şi Sfânt, Calea Ieşilor şi în continuare pe traseul stabilit. Înapoi de pe strada Calea Ieşilor pe bulevardul Ştefan cel Mare şiSfânt, strada Bănulescu-Bodoni, strada 31 August 1989, A. Puşkin, Cosmonauţilor, Grigore Vieru, Renaşterii Naţionale, Kiev, Alecu Russo şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta 29 vor circula de pe strada Bănulescu-Bodoni pe str. 31 August 1989, A. Puşkin, Cosmonauţilor, Grigore Vieru, Renaşterii Naţionale, Calea Orheiului, Petricani şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta 114 se vor deplasa de pe strada Mirceşti pe şoseaua Balcani, strada Calea Ieşilor, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, A. Şciusev în continuare pe traseul stabilit. Înapoi de pe A. Şciusev pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, Calea Ieşilor, şoseaua Balcani, strada Mirceşti. Microbuzele de pe ruta nr. 21 vor circula de pe strada Petricani pe şoseaua Balcani, strada Calea Ieşilor, strada Ion Creangă şi în continuare pe traseul stabilit. Retur de pe strada Ion Creangă pe Calea Ieşilor, Şoseaua Balcani, Petricani şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de ruta nr. 123 vor circula de pe strada Petricani pe şoseaua Balcani, strada Calea Ieşilor (până la piaţa Dimitrie Cantemir). Retur de pe strada Calea Ieşilor (piaţa Dimitri Cantemir), Şoseaua Balcani, strada Petricani şi în continuare pe traseul stabilit. Microbuzele de pe ruta 126 se vor deplasa de pe strada Albişoara pe Petru Rareş, Bănulescu Bodoni, Ştefan cel Mare şi Sfânt, Ion Creangă şi în continuare pe traseul stabilit. Înapoi de pe strada Ion Creangă, Ştefan cel Mare şi Sfânt, A. Puşkin, Cosmonauţilor, Grigore Vieru, Renaşterii Naţionale şi în continuare pe traseul stabilit.  

Microbuzele de pe ruta 192 se va deplasa de la staţia terminus printre blocurile locative pe strada Albişoara şi în continuare pe traseul stabilit. Retur de pe strada Albişoara printre blocurile locative la staţia terminus. Microbuzele de pe ruta 108, 135, 171, 185 de pe strada Alexandru cel Bun pe Sfatul Ţării, Mitropolitul Dosoftei, Serghei Lazo, Ştefan cel Mare şi Sfânt, Ion Creangă şi Calea Ieşilor şi în continuare pe traseele stabilite. Înapoi de pe str. Ion Creangă şi de pe strada Calea Ieşilor pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele de pe rutele nr. 103, 136, 160, 174 va circula de pe str. Alexandru cel Bun pe Bănulescu-Bodoni, Ştefan cel Mare şi Sfânt, Ion Creangă şi Calea Ieşilor şi în continuare pe traseele stabilite. Înapoi de pe strada Ion Creangă şi de pe strada Calea Ieşilor pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Info-prim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *