DIVERSE

Topul jucătorilor a căror valoare a crescut la CM

Astfel, conform clasamentului, Neuer – a înregistrat o creştere de la 10 la 15 milioane! Portarul Germaniei are 70 la sută şanse să ajungă la Bayern!

Van der Wiel – Fundaşul de 22 de ani al lui Ajax a crescut pe piaţa transferurilor de la 10 la 15 milioane! Milan este deja pe urmele lui!

Ivanovic – Fundaşul sârb de 26 de ani are o cotă de 12 milioane, înaintea Mondialului valorând 10 milioane! Milan şi Fiorentina sunt interesate de semnătura sârbului.

Burdisso – Cota fundaşului Romei s-a dublat de la 5 la 10 milioane!

Belhadj – Fundaşul lui Portsmouth are 28 de ani, iar cota lui s-a dublat de la 2 la 4 milioane. Este cel mai ieftin jucător din top! Al Saad este cotată cu 60 la sută şanse să obţină acordul jucătorului.

Mascherano – Mijlocaşul lui Liverpool ar putea ajunge la Inter, dar şi Barcelona este pe urmele lui. Cota lui Mascherano a crescut de a 20 la 25 de milioane de euro!

Boateng – Portsmouth poate da o adevărată lovitură după Mondiale! Ghanezul Kevin Prince Boateng a crescut de la 4 la 8 milioane, iar italienii de la Genoa şi Lazio sunt pe urmele lui.

Bastos – Cota lui a cunoscut o creştere de la 10 milioane la 15 milioane de euro! Cele mai mari şanse să îl cumpere le au englezii de la Manchester City.

Ozil – Unul dintre remarcaţii Germaniei este cu siguranţă Ozil. Cota mijlocaşului de 21 de ani a crescut de la 10 la 15 milioane, iar Barcelona este deja cotată cu 60 la sută şanse să pună mâna pe turcul din naţionala lui Low.

Suarez – Atacantul Uruguayului, Suarez este cel mai scump jucător din top. Suarez are o creştere de la 20 la 30 de milioane de euro. Bineînţeles, Barcelona îl are pe listă pe atacantul lui Ajax.

Honda – numele cel mai des pronunţat din naţionala Japoniei are cea mai spectaculoasă creştere – de la 8 la 15 milioane! Milan şi Liverpool l-au trecut pe lista de priorităţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *