Moldova

Tineretul Moldovei va lupta cu Letonia pentru locul trei

Partida cu reprezentativa Insulelor Feroe care s-a disputat pe stadionul de rezervă a complexului sportive “Zimbru”, era una extrem de importantă pentru discipolii lui Sergiu Chirilov, or, ambele formaţii luptau pentru locul trei în clasament, oaspeţii având cu un punct mai mult acumulat la ora meciului.

Meciul a avut loc sâmbătă după amiază şi a fost una totalmente la discreţia tricolorilor, care s-au întrecut în ocazii ratate, Dedov, Cărăuş, Antoniuc, Bondarciuc expediind şuturi spre poarta lui Joan Pauli Jakobsen, care însă nu au fost transformate în goluri. Prima ocazie mai periculoasă a insularilor a venit abia în minutul 60. În pofida unei dominări totale, meciul se putea încheia şi cu un scor “alb”, dacă, în minutul 80, Artur Ioniţă nu lovea fericit balonul cu capul, după o centrare din corner a lui Iurie Bondarciuc.

Victoria cu 1-0 îi readuce pe tricolori pe locul trei al clasamentului, fără a avea însă şanse să “prindă” o calificare în finală. Moldovenii însă vor lupta pentru menţinerea pe această poziţie, miercuri când va întâlni la Jurmala, selecţionata Under-21 a Letoniei. Balticii au în prezent 12 puncte, cu unul mai puţin decât selecţionata noastră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *