Fotbal

Supercupa Italiei/ Inter Milano, patru trofee in patru luni

In fata a 65.000 de spectatori veniti pe San Siro sa-si vada favoritii la lucru, Inter a debutat cu victorie in noua era a spaniolului Benitez. Riise a deschis scorul in minutul 21, dupa o pasa a capitanului Totti, dar Inter a revenit pana la pauza, si Pandev a egalat (min. 42), profitand de o greseala a lui Vucinic. Diego Milito a pasat decisiv pentru Eto’o (min. 70) iar scorul devenea 2-1, iar o combinatie intre Sneijder si camerunez a stabilit scorul final, Eto’o reusind sa mai inscrie o data in poarta lui Bogdan Lobont.       

Rafa Benitez (Inter Milano): "Sunt fericit deoarece am aratat caracter dupa ce am revenit de la 0-1. Este un trofeu castigat de jucatori, un titlu pentru ei, club si fani. Nu a fost usor, dar ne-am descurcat. Baietii nu au fost in cea mai buna forma, dar au muncit din greu. Speram sa fim putin mai proaspeti pentru Supercupa Europei de saptamana viitoare".

Samuel Eto’o a ajuns acum la trei goluri inscrise in Supercupa, egalandu-i pe golgeterii Del Piero si Shevchenko. Cu acest nou trofeu castigat, Inter isi trece in palmares a cincea Supercupa a Italiei, egaland pe rivalii de la AC Milan.

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *