Actualitate

Sunstroke Project, pe o scenă cu Kirkorov // VIDEO

Piesa se cheamă „Сотни вспышек” și a fost cîntată pentru prima oară în timpul unui concert dat la Jūrmala, Letonia.

Artistul din Federația Rusă a evoluat în cadrul festivalului „Laima. Rendez-vous. Jūrmala” alături de două trupe din Moldova care au participat la Eurovision 2017 și 2018. Astfel, cu această ocazie, Filip Kirkorov și trupa Sunstroke au cîntat în premieră piesa „Сотни вспышек”.

Mai mult, pe scenă au urcat și reprezentanții Moldovei din acest an la Eurovision, trupa DoReDoS, care au încîntat publicul cu piesa „My Lucky Day”, aceștia făcîndu-l mîndru pe artist, dat fiind faptul că el este coautorul hitului, dar și cel care le-a fost alături pe tot parcursul concursului muzical.

„A fost o seară responsabilă pentru mine. Am cîntat în premieră piesa „Сотни вспышек” cu favoriții Eurovisionului din 2017, dar și m-am bucurat de succesul trupei mele preferate – DoReDoS.

Demult nu am văzut atîta curaj și dispoziție la mine și la prietenii mei din Moldova, dar și la cei care se aflau pe scenă și în sală. Mulțumesc pentru tot”, a scris artistul pe pagina sa de Instagram.

După concert, trupa Sunstroke Project a scris pe rețelele de socializare că premiera în exclusivitate a fost de fapt o improvizație. Totuși, aceștia au avut un impact asupra publicului, care a dansat și cîntat alături de ei.

Sursa: noi.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *