Politică

STRIGĂTOR. Dodon atacă din nou România: „cum pot românii să observe?”

Fiind întrebat de jurnaliștii de la adevărul.ro despre panourile electorale instalate în toată țara prin care îndeamnă lumea la ură și dezbinare, acesta a spus că țara este în pericol și că „doar românii nu pot vedea pericolul”.

„Cum pot românii să observe acest lucru? Întreabă adevărul.ro și spun că ei nu văd atentare asupra statalității. Dar voi ce faceți? Se atentează direct la statalitatea R.Moldova și acest lucru se face pe parcursul ultimelor zeci de ani. Se face sistematic. Nouă ne pare că nu-i pericol și tot așa mai departe, este un pericol pe o perioadă nu chiar lungă, de aceea trebuie să ne consolidăm eforturile.”, a punctat socialistul. 

Chiar dacă încă nu a fost dat startul Campaniei Electorale, atât în Chișinău, cât și în alte orașe din R.Moldova au apărut panouri cu mesaje electorale instigatoare la ură și anti-românești „Moldova este în periocol. Nu dăm țara străinilor”.

Partidul AUR a anunțat că își exprimă îngrijorarea față de atitudinea extremistă, șovină și xenofobă a partidului PSRM condus de fostul președinte Igor Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *