Timpul Liber

Strategii de câştig atunci când pariezi într-un cazino

De ce să alegi să joci live, cu dealeri profesionişti?

Jocurile de masă au atras dintotdeauna jucătorii. Fie că ne referim la ruletă, poker sau blackjack, aceste jocuri de masă sunt în continuare extrem de atractive pentru gambleri. Nici în mediul virtual nu o să fii privat de aceste jocuri. Să joci live şi, mai ales în compania unui dealer profesionist e o experienţă unică.

• Senzaţia pe care o trăiai până nu demult în cazinourile terestre este identică cu cea din online. Dealerul care făcea cărţile sau aruncă bila pe discul ruletei te va acompania în joc. Singura diferenţă sesizabilă este că faci acest lucru din comoditatea casei tale, fără să mai te deplasezi la o locaţie.

• Nu mai eşti condiţionat de repere de timp, cum ar fi programul de funcţionare al unui cazino sau al unei agenţii stradale de pariuri. La orice oră din zi sau din noapte, 7 zile din 7, poţi beneficia de aceste servicii la aceleaşi standarde de calitate.

• Tehnologia este cea care îşi pune amprenta asupra vieţii noastre într-un mod categoric. Cazinourile online s-au adaptat acestei noi realităţi şi îţi oferă accesul la jocul preferat cu ajutorul unor dispozitive inteligente. Poţi juca live de pe PC sau smartphone fără probleme.

Strategii pentru blackjack

Scopul jocului de blackjack este de a realiza un punctaj cât mai mare, cel de 21 fiind maximul. Dacă ai reuşit să faci chiar 21 de puncte, ai făcut blackjack şi că ai câştigat mâna respectivă. Ca orice joc de cărţi, şi blackjack se bazează pe noroc, însă există loc şi pentru aplicarea strategiilor care pot să te ajute să-ți atingi scopul.

• Strategia Martingale este una care se aplică la mai toate jocurile de cărţi. Este o stratagemă simplă, care presupune dublarea sumei pariate după fiecare pariu pierzător până la obţinerea unui câştig. Acesta îţi va aduce cu siguranţă înapoi sumele pierdute dar te va recompensa şi cu un câştig suplimentar. Singurul inconvenient este acela că ai nevoie de un buget destul de mare de joc care să te ajute să pui strategia în aplicare.

• În jocul de blackjack ai posibilitatea de plasare a unui pariu care se numeşte split. Acest lucru înseamnă că poţi împărţi cele 2 cărţi primite în 2 mâini distincte, mărindu-ţi şansele de câştig. Este obligatoriu să faci acest pariu dacă cele 2 cărţi primite sunt 2 aşi. Împărţindu-le, poţi obţine o carte mare de tip 10, J, Q sau K care te va ajuta să realizezi punctajul maxim, 21.

• O altă opţiune este aceea de dublaj. Ai această posibilitate după ce consulţi cele 2 cărţi iniţiale pe care le primeşti de la dealer. În afară de acest lucru, trebuie să te raportezi şi la cărţile crupierului. Întotdeauna ceri dublarea potului dacă ai în mână un total de 10 puncte iar crupierul deţine 9 sau mai puţin. Pariul este unul restrictiv, care îţi va permite să iei doar a treia carte. În cazul în care nu ai obţinut punctajul scontat nu mai ai dreptul să mai ceri încă o carte, aşa că rămâi cu totalul celor 3 primite.

Ce tactici aplică jucătorii de poker pentru a-şi mări şansele de câştig?

Jocul de poker este unul care se bazează pe o mulţime de combinaţii. Tocmai pentru că sunt atât de multe, strategiile care se pot aplica sunt nenumărate. Am selectat 3 astfel de metode, care, bine aplicate pot aduce câştiguri.

• Este bine să îţi cunoşti adversarii, astfel încât să creionezi o strategie de joc. Din acest punct de vedere, NU te arunca în a paria sume mari încă de la început, ci urmăreşte câteva jocuri pentru a vedea stilul în care adversarii o fac. Chiar dacă la început ai câteva mâini bune, nu paria mult, aşteaptă ca jocul să îşi urmeze cursul normal şi să ajungi la final să vezi cărţile oponenţilor.

• Este inevitabil să ai şi mâini proaste, aşa că nu intra în panică. Este cel mai rău scenariu posibil, pentru că îţi întunecă judecata şi poți lua decizii neinspirate care te vor scoate de la masa de joc.

• Variază strategiile de joc astfel încât să produci confuzie în rândul celorlalţi gambleri. Alternează jocul agresiv cu cel moderat, pariază sume mari şi deopotrivă pe cele mai mici. La un joc pe bani adevăraţi tendinţa tuturor jucătorilor este aceea de a paria cumpătat, fără riscuri mari. Este o strategie păguboasă, pentru că măreşte timpul petrecut la masa de joc şi nu aduce câştigul.

Cum reuşesc turneele să ajute jucătorii?

Turneele sunt concursurile dedicate unui tip de joc de masă, cum ar fi poker-ul sau blackjack-ul. Ele sunt disponibile și în cazul sloturilor. Acestea oferă în general premii în bani și runde gratis, în funcție de numărul de jucători participanți.

• Pentru jucătorii începători, turneele vin în ajutor. În cazul unui turneu dedicat blackjack-ului/ruletei/poker-ului, se acceptă un număr mare de jucători la o masă de joc. Ajută gamblerii să adune experienţa de joc, dar şi puncte care pot să-i facă să câștige premii.

• Premiile puse în joc sunt de natură să suscite interesul jucătorilor. Sunt deosebit de consistente, atât în cazul jocurilor de masa cât şi în cel al sloturilor. Premiile pot să depăşească câteva zeci de mii de lei şi chiar şi 1000 de FS.

Există strategii pe care să le poţi aplica la sloturi?

Şi în cazul sloturilor există strategii pe care este bine să le cunoşti.

• Alocă un buget de joc pe care să-l respecţi. Ai câştigat, păstrează-ți profitul şi joacă acelaşi buget, sau unul mai mic şi în ziua următoare. Ai pierdut, treci peste acest lucru şi nu paria în ziua respectivă în continuare.

• Nu juca niciodată la recuperare. Este cea mai păguboasă strategie, care, te va adânci şi mai mult în pierderi. Se întâmplă de puţine ori să recuperezi sumele pierdute, aşa că nu o aplica dacă ești ghinionist.

• Alternează miza de joc cât şi liniile de plată oferite. Nu ezita să încerci şi miza maximă.

• Alege sloturile care oferă jackpoturi ce pot fi câştigate indiferent de miza folosită.

Tot ceea ce trebuie să ştii despre cazinourile româneşti este că îţi oferă la standarde înalte toate jocurile pe care ţi le-ai putea dori. Indiferent că eşti jucător de păcănele sau de jocuri de masă, precum poker sau blackjack, toate acestea sunt acum la numai un click distanţă. Depinde de tine să alegi platfrorma care ţi se potriveşte cel mai bine, să joci inspirat şi responsabil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *