Internațional

Strălucirea Barcelonei ascunde un viitor cu multe lacrimi pentru catalani!

 Concluzia dupa finala de pe Wembley nu poate fi decat una. Barcelona este o echipa magnifica, iar Manchester United a fost imaginea clara a neputintei. Chiar si Alex Ferguson a recunoscut asta.
"Sunt cei mai buni din Europa, nici nu se poate pune problema altfel. Pot spune ca este cea mai buna echipa pe care am intalnit-o in toata cariera de antrenor. Nu am putut face nimic pentru a opri aceasta echipa. Este un moment excelelent pentru ei, si merita din plin sa se bucure de asta.", a declarat Ferguson dupa meci.
Managerul de la United atrage insa atentia ca stralucirea Barcelonei ascunde un viitor cu multe lacrimi pentru catalani. Echipele mari din Europa vor ridica standardul si se vor adapta, in timp ce la Barcelona nu vor aparea jucatori pe masura celor de acum.
Catalanii sunt recunoscuti ca au o strategie foarte conservatoare, iar de 20 de ani, in La Masia ‘se produc’ acelasi tipar de jucatori.
"Cat credeti ca va mai dura suprematia Barcelonei? Ce se va intampla cand Xavi, Iniesta si Messi nu vor mai fi in echipa? Fotbalul se dezvolta, echipele isi imbunatatesc jocul, iar lor le va fi din ce in ce mai greu", a mai spus Ferguson.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *