Actualitate

Stilul Italian întâlneşte tehnologia elveţiană. Ceasuri de lux la un preţ accesibil, prin intermediul platformei Kickstarter

Un producator de ceasuri mai putin cunoscut, Filippo Loreti intră pe piaţa ceasurilor de lux cu un nou produs în valoare de 100 de dolari pe care îl scoate la vânzare pentru mai puţin de 200 de dolari, prin intermediul platformei Kickstarter.

Kickstarter este o corporaţie americană care deţine o platformă de crowdfunding cu misiunea să aducă la viaţă proiectele creative.

Noile ceasuri, cunoscute sub denumirea de Venice Moonphase şi Venice Automatic, sunt produse de designeri si experţi de nivel mondial si sunt inspirate de stilul şi cultura bogată a Italiei. „Porţi o comoară la încheietura mâinii fără să plăteşti o avere”.

Colecţia Venice Moonphase vine in următoarele nuanţe: Venice Moonphase Blue Gold, Venice Moonphase Silver, Venice Moonphase Gold, Venice Moonphase Rose Gold, Venice Moonphase Rose Gold Blue, la preţul de 149 de dolari. Iar colecţia Venice Automatic deţine Venice Rose Gold Automatic, Venice Blue Gold Automatic şi Venice Gold Automatic, la preţul de 349 de dolari.

Ceasurile sunt produse în ediţie limitată, producţia se opreşte când atinge numărul de 1641 de ceasuri.

Pentru noul produs, cumpărătorii pot beneficia de serviciul de livrare la domiciliu contra sumei de 50 de dolari.

Sursa: Zf.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *