Internațional

Statul Islamic avertizat de mafia siciliană să stea departe de New York

Într-un interviu acordat NBC News, citat de Reuters, Giovani Gambino a declarat că mafia va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i proteja de ISIS pe locuitorii New-York-ului.

El susţine că mafia este mai în măsură să acorde protecţie new-york-ezilor decât instituţii specializate, precum FBI sau Homeland Security. „Lumea este periculoasă în ziua de astăzi, dar oamenii care locuiesc în cartierele din New York care au conexiuni cu sicilienii ar trebui să se simtă în siguranţă. Noi ne asigurăm că prietenii şi membrii familiilor noastre sunt protejaţi de extremişti şi terorişti, în special de organizaţia de psihopaţi care îşi spune Statul Islamic”, a declarat fiul boss-ului mafiot.

El a spus că ISIS se teme de mafia siciliană, acesta fiind motivul pentru care jihadiştii nu au atacat Sicilia şi nici măcar nu şi-au înfiinţat celule pe insula italiană. Gambino şi-a manifestat speranţa că de acum oamenii vor avea o altă părere despre mafie. „Mafia are o reputaţie proastă, dar mare parte din această este nemeritată. Că în viaţă, sunt lucruri bune şi lucruri urâte. Ascensiunea terorismului global oferă mafiei şansă de a-şi arată partea bună”, a mai declarat Gambino.

sursa: stiripesurse.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *