Actualitate

STARNET: Toamna posibilităţilor!

Cu abonamentele din această toamnă, utilizatorii pot vorbi nelimitat în reţelele de telefonie fixă, se pot conecta în mod gratuit la orice pachet StarBox şi primesc echipamentele Wi-Fi şi de televiziune (MagicTV Box) fără plăţi suplimentare. În plus, niciun abonament StarNet nu are viteze mai mici de 100 Mbps. 

• Clienţii pot alege pachete triple de Internet, Televiziune şi Telefonie ce pornesc de la 190 de lei, cu viteză garantată de internet, 97 de canale tv şi 70 de minute naţionale incluse.

• StarBox 220, aduce în plus canale tv de mare audienţă. Astfel clienţii se pot bucura de 122 canale SD şi 19 HD, aceasta fiind în prezent cea mai bogată ofertă de televiziune din ţară.

• StarBox 250 oferă clienţilor mai multe minute naţionale şi este opţiunea cea mai bună pentru cei care au mai multe televizoare acasă. Cei care se abonează la acest pachet primesc în mod gratuit 2 echipamente de televiziune astfel ca întreaga lume a divertismentului să invadeze toată casa.

• Mai mult, ramâne în vigoare oferta în cazul portarii numărului de telefon din alte reţele de telefonie în reţeaua StarNet. Clienţii care îşi vor porta numărul de telefon în reţeaua StarNet, se vor bucura de apeluri GRATUITE şi NELIMITATE spre orice număr de fix din toată Moldova, timp de un an. Iar clienţii existenţi pot beneficia de un abonament de doar 30 de lei pentru convorbiri nelimitate în toate reţelele fixe din Moldova.

“Portofoliul StarBox reprezintă un concept complet de servicii, ce permite utilizatorilor StarNet să comunice fără nicio grijă la viteze maxime de internet, să vorbească nelimitat în reţelele fixe din Moldova şi să se bucure de cea mai bună ofertă multimedia de pe piaţă. Pachetele StarBox sunt gândite să ofere combinaţia ideală de beneficii la cel mai bun preţ, aducând utilizatorilor adevarata libertate de comunicare, simplitate şi usurinţă în folosirea serviciilor noastre”, Alexei Munteanu, Director Marketing, StarNet.

Clientii StarNet beneficiază de acces gratuit, 7 zile din 7, la serviciile de asistenţă disponibile la numerele de telefon (022) 844.444. De asemenea, doritorii pot face comanda de livrare la domiciliu a abonamentelor StarBox prin telefon, la numărul (022) 84.55.55.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *