Actualitate

Socialistul Odnostalco, făcut praf de fostul ministru al Sănătăţii: „Deputatul care a fost căsătorit fictiv, de dragul unor terenuri, ne face astăzi politici de familie”

„Deputatul care a fost căsătorit fictiv, de dragul unor terenuri, ne face astăzi politici de familie. Pe lângă lipsa cunoștințelor elementare în domeniu care i-ar fi oferit dreptul moral să se ia de sănătatea publică sau de cea a copiilor, alesul poporului pare să fie „nevaccinat” și în materie constituțională.

Nu de alta, dar o documentare simplă l-ar fi ajutat să afle că există deja o hotărâre a Curții Contituționale (din 22.01.2013) la tema dată și acest articol din lege ESTE constituțional!”, a postat Ruxanda Glavan, pe Facebook.

Potrivit unei investigaţii realizată de portalul Deschide.md, Ivan Odnostalco a fost căsătorit fictiv, în 2011, cu colega sa de fracţiune, Marina Radvan, cu scopul de a obține un lot de pământ în comuna Stăuceni.

Potrivit sursei citate, aceștia au depus cererea de căsătorie la data de 17 ianuarie 2011 și s-au înregistrat o lună mai târziu. Pe 29 aprilie a aceluiași an, ei au primit un lot de pământ, iar un an mai târziu Odnostalco a divorțat, pentru a se căsători cu cetățeanca Olesea Zababurina.

Confirmare a faptului că Marina Radvan și Vladimir Odnostalco au intrat în posesia acestui teren pot servi și declarațiile lor de avere, afișate pe site-ul Parlamentului, unde lotul apare împărțit între cei doi parlamentari socialiști în proporții egale. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *