Fotbal

Sheriff – FC Basel 0:3. Sheriff părăseşte Liga Campionilor, dar rămâne în Europa

[UPDATE] GOOL 0:3 pentru Basel. A marcat în minutul 87, acelaşi Frei.

[UPDATE] GOOL. 0:2 pentru Basel. În minutul 80 a marcat jucătorul cu nr. 13, Alexander Frei. Spectatorii încep să părăsească tribunele.

[UPDATE] În minutul 75, cartonaş roşu primeşte căpitanul echipei Sheriff, Vazha Tarhnishvili, pentru un fault în apropierea careului tirasplean. 

[UPDATE] Minutul 72, Sheriff mai pregăteşte o schimbare, dar FC Basel marchează din lovitură liberă prin Marco Streller şi reduce tribunele la tăcere. Scor 0:1

[UPDATE] Cu 20 de minute înainte de fluierul final scorul este, în continuare 0:0, în defavoarea echipei tiraspolene. Jocul este destul de şters, jucătorii ambelor echipe încercând să găsească culoare spre porţile apărate de cei doi portari.

[UPDATE Prima schimbare la Sheriff, în minutul 66. Iese din teren numărul 21, Andre Diedhiou. În locul lui va juca Baco Nikolic.

[UPDATE] Minutul 61, lovitură liberă pentru Sheriff, de la aproximativ 35 de metri. Şutul trece mult deasupra porţii.

[UPDATE] Minutul 57, lovtură liberă pentru Basel, de la aproximativ 25 de metri. Şutul este deviat în corner.

[UPDATE] A început a doua repriză, cu Basel în ofensivă.

[UPDATE] S-a încheiat prima repriză. 0:0 la pauză.

[UPDATE] Replica celor de la Basel nu a întârziat, dar şutul din centrul careului a fost blocat de un fundaş tiraspolean.

[UPDATE] Minutul 38. Prima mare ocazie a lui Sheriff vine dintr-o lovitură liberă din colţul terenului. Şutul cu capul a trecut pe lângă poartă, însă.

[UPDATE] Minutul 30. Puţine faze de poartă. Câteva lovituri libere pentru Basel şi cele două cornere ale lui Sheriff nu au schimbat scorul meciului.

[UPDATE] Început frumos al echipei tiraspolene. În primele 5 minute au avut două ocazii la poarta lui Franco Costanzo.

[UPDATE] Arbitrul a fluierat începutul meciului. Foarte puţine locuri libere au mai rămas în tribune.

[UPDATE] În jur de 50 suporteri elveţieni scandează numele echipei sale. Anterior, se vehiculase că la Tiraspol vor veni peste o sută de susţinători.

[UPDATE] Crainicii stadionului au anunţat, în limbile rusă şi germană, că meciurile UEFA au loc sub sloganul anti-discriminare.

[UPDATE] După câteva minute de antrenamente, amble echipe au intrat la cabine pentru a aştepta invitaţia pe teren. Partida din această seară va fi condusă de arbitri din Suedia, la centru avându-l pe Martin Hansson. Delegatul UEFA este italianul Danilo Filacchione.

Mai puţin de o oră a mai rămas până la începerea celui mai important duel din acest an pentru echipa tiraspoleană, Sheriff.

Amintim că în tur, Sheriff a pierdut cu scorul de 1:0, singurul gol fiind marcat în minutul 54 al meciului de Stocker. Elveţienii au avut şansa să-şi mărească avantajul şi să joace liniştit la Tiraspol, dar au ratat în ultimul minut o lovitură de la 11 metri.

Menţionăm că în ultimul său meci, Sheriff Tiraspol a încheiat la egalitate 1:1 meciul din campionatul naţional, împotriva lui FC Costuleni. Antrenorul Andrei Sosniţchi i-a amenajat pe unii dintre cei mai buni jucători pentru duelul din astă seară.

La meci asistă şi premierul Vlad Filat.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *