Tendințe

Schimbări mici cu efecte mari pentru casa ta

Repoziţionează luminile. Dacă vrei să te relaxezi seara, luminile aşezate în centrul tavanului nu sunt recomandate, căci fac încăperea să pară rece. Optează însă pentru luminile de perete din jurul tavanului, care oferă un aer de eleganţă şi un sentiment de relaxare, făcând, totodată, camera să pară mai mare.



Gust şi la bucătărie.
Fie că găteşti şi speli, îi ajuţi pe copii cu temele sau discuţi cu prietenii la un pahar de vin, bucătăria este punctul central al vieţii familiale. Florile proaspete dau un aer optimist şi conferă bună dispoziţie, aşa că ia câteva buchete când mergi data viitoare la piaţă. De altfel, poţi cumpăra un prosop de vase de culoarea ta preferată sau scoate la iveală cel mai simpatic set de farfurii.

Schimbă designul. Locul unde este aşezată mobila te influenţează şi te poate afecta. Implică toată familia în mutarea mobilei de colo-colo, pentru a face modificările într-un mod amuzant şi mai rapid.

„Nu” plictiselii! O modalitate bună de a te înveseli când găteşti sau faci curăţenie în bucătărie: aşază, într-un punct focal al camerei, un panou cu colaje colorate alcătuit din pozele tale preferate, fie că sunt instantanee dintr-o vacanţă reuşită sau „lucrările de artă“ ale celor mici. Modifică-le poziţia sau schimbă-le la câteva săptămâni, pentru a crea un nou ambient.

Silvia Ursu

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *