Actualitate

Scapă de gândurile negative şi învaţă să aduci armonia în viaţa ta. Câteva sfaturi utle

 În ultima vreme se vorbeşte tot mai des despre cât de important este să ne păstrăm motivaţi, plini de energie pozitivă şi să ne cultivăm gândurile care ne provoacă sentimente de bucurie. Deşi nu este uşor să rămâi pozitiv atunci când în jurul tău vezi doar oameni trişti şi tot mai stresaţi, rolul de victimă nu te poate ajuta să ieşi din această strânsoare. Un prim pas către controlul gândurilor constructive este respectarea unei igiene a gândurilor.

Sfaturi pentru o viaţă în armonie:
• Nu luaţi personal gândurile pline de negativitatea ale altor persoane. Este pur şi simplu o oglindire a propriilor emoţii.
• Nu vă temeţi să vă dezvăluiţi vulnerabilitatea şi acceptaţi-vă aşa cum sunteţi. Suntem perfecţi în unicitatea noastră.
• Nu vă străduiţi să vă schimbaţi viaţa după tiparele impuse de societate. Adevărata bucurie vine din acceptarea experienţelor şi a oamenilor care fac parte din viaţa voastră.
• Trăiţi în fiecare zi cu recunoştinţă şi mulţumire. Zâmbiţi şi amintiţi-vă că fiecare zi este un dar.
• Este normal să avem şi zile mai puţin bune. Viaţa nu poate fi întotdeauna minunată; în consecinţă, lucrurile rele vin şi pleacă.
• Fiecare experienţă este doar o altă lecţie importantă. Eşecul nu ar trebui să vă împiedice să încercaţi din nou. Depuneţi toate eforturile pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Amintiţi-vă că fiecare etapă de creştere înseamnă efort. Nu uitaţi să vă apreciaţi pentru paşii făcuţi în fiecare zi.
• Creşterea şi vindecarea înseamnă schimbare. Procesul nu este întotdeuna uşor. Dar tot ce contează este să crezi în tine. RESPECTĂ-TE suficient pentru a te îndepărta de orice experienţă sau persoană care stă în calea evoluţiei tale.
• Fericirea nu o vei găsi la job şi nu trebuie să o pretinzi nici oamenilor din viaţa ta. Fericirea începe cu tine.

Sursa: adevaru.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *