Eveniment

„Satul de Crăciun” dă start sărbătorilor de iarnă

Programul începe pe 17 decembrie 2016 şi va dura până pe 1 ianuarie 2017. În această perioadă, Complexul Etno-Cultural VATRA se va transforma într-un adevărat „Sat de Crăciun", unde pe parcursul a două weekend-uri: 17-18 decembrie și 24-25 decembrie, oaspeții se vor delecta cu un program artistic de iarnă.

În cadrul programului vor fi antrenate colective de amatori din toate colţurile ţării, care vor reda spiritul de sărbătoare prin interpretarea faimoaselor colinde, cântece de Crăciun şi urături de Anul Nou, dar și un dj-set, însoțit de un show de excepție, care va satisface toate categoriile de vârstă.

Spiritul de sărbătoare va fi redat prin arhitectura şi decorul unic al proiectului, din care nu va lipsi nici anul acesta scena sacră „Ieslea Naşterii lui Iisus Hristos" din Betleem.

Pe lângă programul artistic, oaspeții vor putea să guste adevărate delicii culinare, printre care specialitățile tradiționale de Crăciun, gătite din carne de porc și plăcintele servite cu vin fiert, pregătit după o rețetă specială.

Totodată, pe teritoriul Complexului oaspeții vor putea vizita bordeiul, pivnița cu bunătăți pur ecologice, dar și casa țărănească-muzeu din sec 19, atracții ce vor permite vizitatorilor să își amintească de tradiții și să evadeze în trecut. 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *