Vedete

Sandra Bullock a făcut senzaţie la MTV Music Award

Sandra Bullock a avut parte de cei mai agitaţi ani din cariera ei: la începutul anului a caştigat primul ei Oscar, ca mai apoi, câteva săptămâni mai târziu să aibă parte de o adevărată dramă personală – a aflat că soţul ei – constructorul de motociclete Jesse James a înşelat-o cu mai multe femei. Recent aceasta a dezvăluit că a adoptat un copil din New Orleans, iar în aceasta duminică şi-a făcut prima apariţie televizată de după Oscaruri.

Îmbracata într-o rochie neagră stralucitoare, actriţa a fost distinsă cu Generation Award. La primirea premiului, Bullock l-a perceput ca pe o distincţie care este înmânată oamenilor mai în vârstă, care sunt pe cale să iasă la “pensie”. Aceasta a declarat că ea nu se retrage în niciun caz – indiferent de ce s-a întamplat şi ce s-a scris în presă în ultima vreme.

“Unu: Nu am murit încă. Doi: Toata lumea are celulită, nu numai eu.” a declarat actriţa râzând.

Scarlett Johansson, Bradley Cooper şi Betty White au fost prezentaţi de Bullock, însa unul dintre cele mai incendiare momente ale serii a fost cand Scarlett şi Sandra s-au sărutat pe scenă în faţa mulţimii.
O premieră este faptul că a devenit în acest an prima femeie distinsă cu Generation Award de când a fost introdusă categoria în 2005. Câştigătorii anilor precedenţi, în ordine cronologica, au fost Tom Cruise, Jim Carrey, Mike Myers, Adam Sandler şi Ben Stiller.

Sursa: cinemarx.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *