Bună Dimineața

Să se mute Dodon la Moscova

„Menționez că acest lucru are loc pentru prima dată în ultimii zece ani, când președintele țării va participa la astfel de evenimente împreună cu un grup de veterani ai Marelui Război Pentru Apărarea Patriei”, scrie Igor Dodon pe Facebook.

„Marele Război pentru Apărarea Patriei” – care patrie, dom’ președinte? Federația Rusă, Sovetskii Soiuz, Republica Sovietică Socialistă Moldovenească – despre care vorbiți? Oare cinstește poporul nostru aceleași valori ca ale matale? Cât de adevărată este istoria despre care povestiți?

Președintele Igor Dodon, prin participarea sa la parada din Piața Roșie pe 9 mai demonstrează încă o dată că se închină Moscovei și o să îndeplinească poruncile ei. O să mai meargă în vizită la Putin cu alte sticle de vin din colecția sa, o să mai aștepte alte cinci ore ca să intre în birou la discuții, o să se mai pună în genunchi ascultător și o să se lase mângâiat. Și de câte ori o să „sune ” Moscova, de atâtea ori o să tragă el o fugă acolo.

Îi recomandăm președintelui să se mute la Moscova, să nu se obosească de atâta drum. Dodon poate să onoreze sărbătorile Rusiei și poruncile lui Putin, întrucât a săturat poporul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *