Vedete

S-a căsătorit Alicia Keys

 Potrivit presei americane, Alicia Keys, care este insarcinata, si logodnicul ei, Swizz Beatz, au schimbat juramintele de credinta in cadrul unei ceremonii private care a fost organizata intr-un oras de pe coasta Marii Mediterane. Publicatia Us Weekly a postat prima fotografie a cuplului de tineri casatoriti. Alicia Keys asteapta un copil.

Alicia Keys, in varsta de 29 de ani, si Swizz Beatz, in varsta de 31 de ani, formeaza un cuplu din anul 2008. Swizz Beatz, al carui nume real este Kasseem Dean, mai are un fiu din prima lui casatorie si lucreaza in prezent la cel de-al treilea sau album.

Alicia J. Augello-Cook, nascuta pe 25 ianuarie 1981, cunoscuta sub numele de Alicia Keys, este actrita si cantareata americana de R&B, soul si neo-soul.

Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat in 2001, a propulsat-o pe artista americana la statutul de star international, iar pana in prezent, Alicia Keys a vandut peste 25 de milioane de albume si a castigat in repetate randuri premii internationale de prestigiu – 12 Grammy, 11 Billboard Awards si trei American Music Awards.

Cel mai recent album ai ei se intituleaza "The Element of Freedom" si a fost lansat in 2009.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *