Fotbal

Ruşii de la ŢSKA au detonat bomba Champions League

În minutul 39, uriaşul atacant ceh, Necid, a primit o pasă bună de la japonezul Honda şi a trimis frumos, pe langa portarul gazdelor, Palop, deschizând scorul.

Ibericii au egalat imediat, după doar două minute, Perotti marcând după o centrare de calitate a tânărului Diego Capel.

ŢSKA a redus tribunele la tăcere în mitanul secund, Keisuke Honda, transferul de 9 milioane de euro al ruşilor şi omul meciului, reuşind să transforme o lovitură liberă, profitând şi de o eroare a portarului Palop.

FC Sevilla pierde primul meci pe teren propriu în istoria participărilor în Liga Campionilor şi ia astfel adio de la sferturile de finală ale competiţiei.

Într-un alt meci, echipa lui Jose Mourinho, Inter Milano, s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a trecut în optimi, cu dublă victorie, de fosta formaţie a tehnicianului lusitan, Chelsea Londra.

Italienii au venit pe Stamford Bridge cu avantajul partidei tur, încheiată cu scorul de 2-1, şi în prima repriză s-au mărginit la a respinge atacurile gazdelor, englezii având câteva bune oportunităţi de a marca prin Drogba, Anelka sau Malouda.

Oaspeţii au marcat golul victoriei cu 10 minute înainte de final. Cambiasso a pasat excelent în adâncime, Alex a uitat să iasă la off-side şi Samuel Eto’o l-a executat cu sânge rece pe Turnbull. Eliminarea lui Drogba din finalul partidei a pus cruce eforturilor gazdelor de a înscrie măcar golul egalizator.

După ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *