Eveniment

Rogob îţi împodobeşte masa de sărbători!

Asta pentru că în ajunul sărbătorilor Rogob îşi completează asortimentul de produse cu încă 5 produse noi. Din decembrie, în toate magazinele Rogob, pe lîngă asortimentul vast de carne şi mezeluri, vitrinele sunt completate cu: bujeniţa de porc, doktorskaya GOST, TIROL, Salam Vienez şi specialitatea tradiţională moldovenească – Ciafa de porc marca Rogob.

Noile produse Rogob vin să completeze cu un gust moale şi delicat cea mai mare masă de sărbătoare din familie. Fiecare produs aduce pe masă o notă de savoare şi tradiţie.

Specialității tradiționale – Ciafa de porc, i se acordă cel mai îndelungat timp de preparare. Pentru a reda acel gust „ca la mama la ţară”, ciafa de porc este marinată timp de 7 zile în cele mai aromate mirodenii. Astrfel obţinem un produs de calitate superioară.

Gustul natural al bujeniţei de porc este păstrat cu ajutorul celei mai simple şi naturale marinade din apa, sare şi piper negru.

Salamul Doktorskaya GOST este preparat doar din carne de calitate superioară cu adaos de ouă de găină, lapte şi nucuşoară. Reţeta vine să păstreze cu lux de amănunte acel gust de odinioară a salamului Doktorskaya.

Produsele TIROL şi Salamul Vienez vin să aducă splendoarea mezelurilor austriece. Gustul intens al reţetelor celor mai renumiţi producători de carne din regiunea Tirol, este păstrat de produsul TIROL, care conţine doar carne de calitate superioară fără nici un adaos de apă și conservanți.

La fel şi Salamul Vienez respectă în totalitate modul de producere ale mezelurilor vieneze, şi anume modalitatea de conglare a cărnii, pentru a oferi salamului acel aspect de feliere ideal tipic vestiţilor cîrnăciori vienezi.

Rogob a creat o tradiţie, ca în preajma sărbătorilor să oferim cumpărătorilor ceva nou. Anul acesta venim tocmai cu 5 produse noi, care vin să completeze cel mai sofisticat meniu pentru masa de Crăciun sau Revelion şi aduc savoare cu note vieneze sau tradiţionale moldoveneşti. Tuturor clienţilor noştri dorim sărbători fericite şi un an nou cît mai frumos alături de produsele Rogob. La Mulţi Ani!” a declarat Ion Basiul, director marketing Rogob .

Noul asortiment de produse poate fi cumpărat în toată reţeaua de magazine Rogob. Astăzi compania Rogob este prezentă în cele mai mari reţele comerciale din ţară, şi deţine o reţea din 7 magazine marca Rogob. Actualmente asortimentul produselor Rogob este constituit din mai mult de 60 de produse, care sunt rezultatul unei îmbinări reuşite dintre experienţa tradiţională şi produsul prim autohton.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *